Emniyet Personeli

76. Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Açıklandı!

Özel Güvenlik Sınav sonuçlarının açıklanıp, açıklanmadığı merak edilirken sonuçlar açıklandı.

Özellikle son dönemde en çok ilgi gören meslekler arasında yer alan Güvenlik Görevlisi mesleğini yapmak isteyen adayların katılım sağladıkları 76. Özel Güvenlik sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş son buldu.

Ayrıca adaylar ilk etapta ÖGG Kursu ile meslek eğitimlerini alıyor ve daha sonra Özel Güvenlik Eğitimi ve Yenileme Eğitimi Sınavına katılan adaylar 3 Haziran 2018 tarihinde yapılan Özel Güvenlik 76. Temel Eğitim ve 52. Yenileme Sınavından sonra sonuçların ne zaman açıklanacağı merak ediyorlar.

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından Güvenlik Görevlisi alımı için gerçekleştirilen Özel Güvenlik sınavı 3 Haziran 2018 Pazar günü saat 14.00’da düzenlendi.

Sınava katılım sağlayan adaylar sonuçların yayımlanacağı tarihi merakla beklerken bu konuda sonuçların ne zaman açıklanacağı ile ilgili kesin bir tarih verilmemişti.

Kamupersoneli.net olarak  ÖGG sonuçları açıklandığında sizlere duyuracağımızı söylemiştik.

Söz konusu sonuçlar “http://sinavsonuc.ozelguvenlik.pol.tr/Egitim/TemelEgitimSinavSonuc.aspx” adresi üzerinden erişime açıldı.

Bir Yorum

  1. bekçi alımları özel güvenlik görevlileri olsun. ülkede çok özel güvenlik görevlileri var yani değerlendirilmeli. bekçiler özel güvenlik sertifikası olanlar olsa daha iyi

  2. sayın iç işleri bakanım. özel güvenli̇k görevli̇leri̇ne i̇ş i̇mkani veri̇lsi̇n lütfen. destek yetki̇ veri̇lsi̇n. yazik günah. kadro i̇sti̇yoruz bi̇zde en azindan bi̇zlerde emni̇yet mensubuna üyeyyi̇z. hi̇çe sayilmamali. teşekkür edri̇z şi̇mdi̇den