Emniyet Personeli

Açığa Alınan 9 Bin 103 Polise Yönelik Hiçbir İşlem Yapılmayacak Mı?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 26 Nisan 2017’de FETÖ’ye soruşturmaları kapsamında örgütle ilişiği veya irtibatı olduğu belirlenen 9103 polisi görevden uzaklaştırılmıştı.

Söz konusu bu detayların bir kumpas olduğunu ifade eden polisler görevlerine iade edilmelerini talep ediyorlar.

Polislerin dile getirdikleri şikayetleri ise;

Herhangi bir suçları olmaksızın açığa alındıkları, kumpas kurulduğu FETÖ ile hiçbir bağlantılarının olmadığı, vatan ve millete ihanet etmedikleri, darbe gecesi meydanlarda olduklarını belirtiyorlar.

15 aydır perişan olduklarını ve göreve iade edilmeyi beklediklerini ifade ediyorlar.

Kamupersoneli.net olarak bu konuda bizlerin düşüncesi polislerin masum olduğu anlaşılacak olanların görevlerine bire an önce iade edilmesidir.

Suçlu olduğu kesinleşenlerin bir an önce meslekten ihraç edilmesi gerekmektedir. Ayrıca kumpas olup olmadığıyla alakalı olarak ilk olarak karar verilmesi gerekmektedir.

Bilindiği gibi medya içerisinde yer alan haberlerde onlarca polis memuru evine ekmek götüremediği ve ailesini mağdur ettiği düşüncesi ile hiç beklenmedik şekilde intihar etti.

Diğer yandan bu konuyla alakalı olarak Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli yakın zamanda yeni KHK ların çıkacağını söylemişti ancak herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bu KHK’de düzenleyici hükümler olmayacak olup sadece ihraç ve iade KHK’si olacaktır. Masum olduğu anlaşılanların göreve iadelerini , suçlu olanların ise bir an önce meslekten ihraç edilmesi talep ediyoruz.

KAMUPERSONELİ.NET I ÖZEL HABER

NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…”

Bir Yorum

  1. kardeşim adamlar fetöcüyse verin cezalarını değillerse aldığınız haklarını geri verin. ama zerre kadar suça bulaşmış olanını affetmeyin

  2. hepsine sorular verildi bu sayede polis oldular sürekli aynı haberı yapıp durmayın fetocu bunlar

  3. 9000 tane insanın günahını aldın. Hadi bakalım helallik nasıl alacaksın. İftiracı müfteri

  4. Affedilmeyecek efendi herkese soru aldılarsa polis oldular diyorsun beni taniyorsundami konuşuyorsun baba iftira atan benden düzgün olsa gam yemem ben üniversite mezunuyum kpss puanı ile polis oldum bana kimse de soru vermedi ve fetoculerinde Allah belasını versin bana iftira attığın için hakkımı sana helal etmiyorum.

  5. Sende onlarla beraberdin herhalde bu kadar kesin konuştuğuna göre

  6. 15aydır yasadıgımızı bilmeden utanmadan günah alıyorsun ben yoksulluktan polis oldum soru calmayı siz gibiler bilir biz gariban anadolu cocuguyuz cektiğimizi cek inşAllah diyecegim ama o kadar sıkıntılı dönem gecirdikki vicdanım sana bile bunu söyletmiyor Allah bilsin

  7. hayirdir kardes sorulari sen mi verdinde bu kadar emin konusuyorsun ben senin yerinde olsam bu saatten sonra bu kadar kisinin gunahini aldim acaba nasil haklarini oderim diye dusunurum…

  8. kardeşim 14 aydır boynu bükük geziyor masum gariban insanları bir an önce dönderin ki insanlar arafta kalmasın beklemek ve belirsizlik çok zor

  9. affedilmeyecek gördün mü ne kadar insan sana olumsuz cevap yazmış.çünkü benim oğlumda liste.Allah c.c şahittir ki biz ve oğlum fetöyle nokta bağlantılı değildir.zan nın cezası ağırdır.