Emniyet Personeli

Adaylardan 21. Dönem POMEM Alımında KPSS Şartı Esnetilsin Talebi

Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve adaylar tarafından büyük bir heyecan ile beklenen 13 bin polis alımı genel şartları ve başvuru tarihleri açıklandı. 

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan genel şartlara bakıldığında Lisans mezunu adaylardan KPSS 60 puan istenirken Ön Lisans mezunu adaylardan KPSS 70 puan istendiği ifade edildi.  

Ayrıca yayımlanan duyuruda, kadın ve erkek adaylarda, kadınlar için 162 cm, erkekler için 167 cm’den kısa boylu olmamak, beden kitle endeksi, 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olmak, şartları bulunuyor. Erkek adaylar için ayrıca 1111 Sayılı Askerlik Kanununa göre askerlikle ilişiği bulunmamak koşulu var.

KPSS ŞARTININ ESNETİLMESİ TALEP EDİLİYOR

Merakla beklenen 13 bin polis alımı genel şartları açıklandı ve adaylar beklediği genel şartları bulamadılar. Genel şartlara ilişkin sitemize geri bildirim gönderen adaylar KPSS şartından hoşnut olmadıklarını ifade ettiler. Adaylar seslerinin duyurulmasını isteyerek KPSS şartının esnetilmesini talep ettiler. 

Kamupersoneli.net olarak adayların talepleri doğrultusunda genel şartlarda değişiklik olduğunda adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

ADAYLARIN YORUMLARI

# Lütfen puan 60 olsun indirsinler iletin bizim sesimiz olun.

# Ön Lisans barajı da 60 olmalı. Bu insanlara da hayata tutunma hakkı tanınsın artık. Neden lisanslara 70 de Ön Lisansa 60? Hem de alınacak aday sayısı da çok daha azken.

# Ön Lisans mezunlarını 60 puan düşürün yazıktır günahtır bu çocuklara.

Bir Yorum

  1. Lisans kpss puanını düşürün lütfen geçen dönem 10 000 alımda lisanstan sadece 14.000 başvuru yapıldı sağlık ve mulakatlar sonucu yeterli alim yapılamadı sadece 8 bin kusur pomeme giriş yapabildi kpss puanının lisans düzeyinde indirilmesi başvuru sayısını ve pomem öğrenci secim sayısını artıracak buyuzden polis akademisinin lisans kpss puanını dusurmesi milletimiz ve polis teşkilatı için en iyisi olucaktir..

  2. 30 yaşındayım yani yaş şartlarını biraz daha esneklik sağlasaydınız ne kaybınız olurdu merak ediyorum. yazıklar olsun ya o kadar genç var benim gibi. hepsinin hayallerine gölge düşürdünüz bravooo

  3. yaşdada az esneklik yapın sayın bakan ve emniyet gene müdrülüğü

  4. ayrıca önlisans mezunları için askerlik şartı kaldırılmalı !!!!

  5. Önlisans 60 olursa lisana puanıda 50 olmalı o zaman . Lisans sınavı daha zor sonuçta

  6. Kpss önlisans puanını düşürün lütfen en azından lisans puanı ile aynı olsun

  7. Kpss önlisans puanını düşürün lütfen en azından lisans puanı ile aynı olsun

  8. Kpss alımı 60 puan olsun ortaöğretim bayan almıda olsun geçensene 2 puanla kaçırdım polisliği

  9. Önlisans KPSS şartı kaldırılsın lütfen.Polis olmayı çok istiyoruz fakat hep engellerle karşılaşıyoruz.Tüm şartlar tutuyor KPSS den dolayı başvuru yapamıyoruz.

  10. Binlerce önlisans mezunu olup kpssye orta öğretimden girmiş olan insanlar var ve buda göz önünde bulundurulsun lütfen . Önlisans mezunu olup kpss orta ögretim puanıylada alım yapılmalı.

  11. 55 bari yapın şu puan barajını ya. El insafya ya. 20. Dönemi de 10000 demiştiniz 7500 qdayı zorlayarak aldınız.

  12. 21.dönem pomem KPSS önlisans puanlarının lisansla aynı düzeyde 70 puandan 60 puana düşürülmesini rica ediyoruz lütfen sesimizi duyun!!!!!

  13. Kpss önlisans puanını düşürün lütfen en azından lisans puanı ile aynı olsun

  14. T.c vatandasi olarak artik lisans ve onlisans mezunlari esit tutulmali.herkes kadar zor sartlarda okuyorken bunlari yapmalarina hakki yok.ben 5 puan eksik diye hayallerimden vazgecirmeye hakki yok kimsenin.lutfen onlisanlarida esit tutun artik.kpss puan 60 olsun.bizimde hayallerimiz var…

  15. Allaha kurban olayım 55 yapın 58 de kaldım günlerdir uyuyamıyom çok üzülüyorum öyle dua ederim ki kaldım 58 de .

  16. Lutfen yardımcı olun… lutfen sartlari biraz esnetin. Herkes yuksek puan cekemez imkani olmayanlar var. Lutfen yardimci olun….

  17. benimde sesim olun bari hep çoğunluk sesini duyuruyor.bende boyun askeri alım gibi 1,64 olmasını istiyorum.jöh 1,64 pöh 1,67 boyla birlikte operasyon yapabiliyor.alın size örnek bizim sesimizi duyuran yok

  18. Umutlandırılıp sonra yüzüstü bırakıldık resmen. Sesimize bi cevapta yok!! Llisans 60 önlisans 70 nedir? Zaten puanı yeterli olan başvuru yapacakların çoğu diğer kriterleri taşımayan ama yine de şansını denemek isteyenlerle dolu!

  19. Önlisas kpss60olsunbirumut kapısı açıldı oda hayellersuya düştü insanların hayelleri ile oynamayın

  20. Kpss şartı aranmazsa direk başvuru yapacağım ancak kpss dolayısıyla bir türlü polisliğe başvuru yapamadım.Geçen sene pöh alımları yapıldığında asker olduğumdan gidemedim çünkü o zaman ki durumum da karar veremedim, ancak şimdi sivile geri döndüğümde polis olma konusunda kararımı verdim. Kpss şartı dolayısıyla bu isteğime ket vuruluyor.Lisans mezunuyum ve polis olmak istiyorum.

  21. ya önlisans önlisans diye bi tarafınızı yırttınız aldılar,şimdide puan esnetilsinmiş başka isteğiniz varmı?

  22. Kpss puanı yüzde 30 etkiliyor bu yüzden kpss puanının en azından 5 puan düşürülmesi talep ve başvuru sayısını etkileyecektir buda mülakatlarda emniyet teşkilatına öğrenci secim hakkı tanıyacaktır..

  23. Önlisans puanıda düşsün aradığınızı kriterler çok geliyor ve insanlar artık işsizlikten psikolojileri bozulup topluma daha fazla zarar verir hale geldi buna el atsınlar düşürüünn

  24. hayalimizde gerçekleştirmek için lütfen sesimizi burdan duyuruyoruz kpss önlisans puanı 60 düşürülsün

  25. Sayın bakanım sayın emniyet müdürlüğü artık lütfen KPSS önlisans puan 65olsun en azından benim 68 puan rica ediyoruz lütfen sayın İçişleri bakanımız

  26. Sayın bakanım sayın emniyet müdürlüğü artık lütfen KPSS önlisans puan 65olsun en azından benim 68 puan rica ediyoruz lütfen sayın İçişleri bakanımız

  27. 30 yasinda olanlar bu ulkenin evladi degil mi sayin yetkililerim !!

  28. Lutfen kpss sartinda esnetilme olsun biz lise degiliz 60 puana cekilirse tum gencler icin faydali ve issizlik sorunuda kismen olsa cozume kavusacak gereginin yapilmasini rica ederim.

  29. li̇sans kpss puanlari 60 i̇ken neden önlisans kpss puanı 70 bide alımı az olmasına rağmen 69.8 le giremiyorum. lütfen bizi de görün biz de bu vatanın evlatlarıyız.

  30. Hem başvuru sayısı lisanslar için az diyorsunuz hem de askerlik şartı arıyorsunuz yazık şu an askerde vatani görevini yapan gençlere yazık…

  31. eleneceksek mülakatta elenelim seçilme hakkımızı elimizden almayın lütfen kpss şartını esnetin

  32. yeni önlisas mezunuyum kpss lisevar ben nasıl başvuru yapabilirim

  33. Kapss kaldırılsın. Yaş sınırı düşürülsün. Lütfen.

  34. Yaş şartının 30 dan daha fazla olmasını istiyoruz milyonlarca gencin hakki yeniliyor