Emniyet Personeli

Bakan Soylu Açıkladı: 21. Dönem POMEM İle Alınacak 13 Bin Polisin 3 Bini Trafiğe Verilecek

Bilindiği gibi Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 21. dönem POMEM 13 bin polis alımı başvuruları alındı yedek planlamalar dahil yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bu polis alımları hakkında bir açıklama yaptı. 

ALINACAK OLAN 13 BİN POLİSİN 3 BİNİ TRAFİĞE VERİLECEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında alınacak olan 13 bin polisin 3 bininin trafiğe verileceğini ifade etti. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında trafik polislerine de değindi. 

TRAFİK POLİSLERİNİN KIYAFETLERİ DEĞİŞİYOR

Bakan Soylu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarında trafik polisinin görünürlüğünü arttırmak için bir çalışma yapıldığını kısa süre içinde bu çalışmaların tamamlanacağını ve trafik polislerinin kıyafetlerinde değişiklik yapılacağını ifade etti. Ayrıca Bakan Soylu trafik polislerinin kıyafetlerinin çok daha kaliteli ve görünür olacağını belirtti.

“MAKET RADAR UYGULAMASINI HAYAT KURTARMAK İÇİN YAPTIK”

Tüm bunların yanı sıra maket radar uygulaması hakkında muhalefetten gelen eleştiriler hakkında da açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Denetimlerde dağ başında yol bekleniyor, herkes işin bir ucundan tutmuş uğraşırken birilerinin kalkıp ‘Niçin böyle uygulama yapıyorsun?’ dediklerini ifade ederek hayat kurtarmak için yaptıklarını vurguladı.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Poh alımi istiyoruz devamlı pomem alıyorsunuz lütfen poh alımı olsun inşAllah. Hayırlısı