Emniyet Personeli

EGM 8 Bin Bekçi Alımı Yapacak ! İşte İlan Tarihi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Erzincan | POMEM 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçileri Yemin ve Sertifika Törenine katıldı ve önemli açıklamalarda bulundu.  

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında 2017 yılında toplamda 9444 bekçinin göreve başladığını ifade ederek eski bekçilerin de eklenmesi ile birlikte 11 binden fazla bekçinin şuanda görevde olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 bin 200 bekçi daha alındığını belirterek bu adayların eğitimlerinin sona erdiğini ve göreve başlayacaklarını ifade etti. 

Bu bekçilerin de göreve başlamasının ardından sokaklarda toplamda 21 bin bekçi olacağını söyleyen Bakan Soylu yeni bekçi alımı tarihi hakkında açıklama yaptı.

BEKÇİ ALIM İLANININ NET TARİHİ AÇIKLANDI 

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında 8 bin yeni bekçi alımı için ilana çıkacaklarını belirterek bu ilanın da Mart ayının ilk haftasında yayımlanacağını vurguladı. Bu konu hakkında Bakan Soylu’nun açıklamaları şöyle oldu:

“Bekçi kardeşlerim, yapacağınız iş, alelade bir iş değildir. Polislik, bekçilik, jandarma, denizlerde sahil güvenlik, başkaları uyurken uyanık olma meslekleridir. Çoluk, çocuk, ailelerimiz, malımız, canımız, namusumuz, vatan, bayrak, kıymetli bildiğimiz ne varsa sizlere emanettir.”  

Bir Yorum

  1. Askerlik şartı kaldırılsın lütfen veya bedelli yapacaklar için tolerans gösterilsin

  2. Bakanım askerliğini yapmış i kadar aslan gibi genç varki ilk okul mezunu lütfen ilk okul mezunu alınsın saygılar.

  3. İnşAllah yaş şartı esnetilir.yaş 35 olur.sn. büyükler desteğinizi umuyoruz.

  4. Yaş siniri otuzbeşi asmamis olsun yirimibesten otuz besi acmaiş olsun orta okul ilk okulda olsun

  5. Bir önceki alımlarda yedeklerde olup evrak yaptıranların durumu ne olacak

  6. Bir önceki alımlarda yedeklerde olup evrak yaptıranların durumu ne olacak

  7. Askerlik kalksın kardeşim paralı daimi olursa gider basvurumuzu yaparız