Emniyet Personeli

EGM'de Görevli Sivil Personeller Görevde Yükselme Sınavı Bekliyorlar

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde sivil personel olarak görev yapan çok sayıda kamu personeli sosyal medya üzerinden yapmış oldukları paylaşımlar ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nden görevde yükselme sınavı talebinde bulundular. 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bazı kadrolar için çok uzun süredir görevde yükselme sınavı düzenlemediğini hatırlatan personeller bu konuda çalışma başlatılmasını istiyorlar. 

EGM PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME TALEBİNDE BULUNUYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli personeller sosyal medya hesapları üzerinden yapmış oldukları paylaşımlar ile çok uzun süredir görevde yükselme sınavı yapılmadığını vurguladılar. 

Sosyal medyada adeta bir kampayanya dönüşen bu paylaşımlar ile adaylar kurumdan bu konuda adım atılmasını talep ediyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak bizlerde Emniyet Genel Müdürlüğü personellerinin seslerini duyurmak adına onların yapmış oldukları paylaşımlara haberimizde yer veriyoruz.

SOSYAL MEDYADA ÇOK SAYIDA PAYLAŞIM YAPILDI

Emniyet Genel Müdürlüğü’nce düzenlenmesi talep edilen Görevde Yükselme Sınavına ilişkin bazı adayların #EgmSivilPersoneldeYükselsin etiketiyle yapmış oldukları paylaşımları sizlerle paylaşıyoruz. 

”EGM YARDIMCI HİZMET Sınıfı LİYAKAT KURALLARINA UYGUN 15 YILDIR YAPILMAYAN SINAV AÇILSIN. EGM hizmetlerine her yıl düzenlenen sınav BİZİM İÇİNDE her YIL açılmalı BU ANAYASAL HAKKIMIZDIR”

”EGM teknisyen yardımcıları. ÖĞRENİNM DURUMLARI ve BRAŞLARINA GÖRE GÖREV TALEP EDİYOR VE BUNU İÇİN GÖREVDE YÜKSELME SINAVI BEKLİYOR (15 YIL OLDU SINAVSIZ)”

”EGM YARDIMCI HİZMET Sınıfı Biz hariç diğer sınıflara her yıl açılan sınavın BİZİM İÇİN AÇILMASINI TALEP EDİYORUZ.. ALLAH RIZASI İÇİN DUYUN BİZİ.”

”EGM YARDIMCI HİZMET Sınıfı HAKKIMIZ OLAN YÜKSELME SINAVINI BEKLİYORUZ..TAM 15 YIL OLDU. inşAllah SİZDE 15 YIL BEKLERSİNİZ..”

”EGM yardımcı hizmetler sınıfı TEKNİSYEN YARDIMCISI OMBUDSMAN TAVSİYE KARARLARINDAKİ GÖREV TANIMINA UYULSUN.15 YILDIR AÇILMAYAN SINAVIMIZ AÇILSIN”

”EGM teknisyen yardımcıları eğitim durumlarına ve BRANŞINA göre çalışmak istiyor 15 yıldır yükselme sınavı bekliyoruz.”

EGM GYS VE UNVAN DEĞİŞİŞKLİĞİ YÖNETMELİĞİNDE YER ALAN KADROLAR

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliğine İlişkin Genel Esaslar

Görevde yükselme ve unvan değişikliğine tabi görev grupları

MADDE 5 – (1) Bu Yönetmelik kapsamında görevde yükselmeye tabi kadrolar aşağıda belirtilmiştir:

a) Yönetim hizmetleri grubu; 1) Şube müdürü, 2) Şef.

b) Araştırma ve planlama hizmetleri grubu; 1) Uzman ve sivil savunma uzmanı.

c) Bilgi işlem hizmetleri grubu; 1) Çözümleyici.

ç) İdari hizmetler grubu; 1) Bilgisayar işletmeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, memur, santral memuru, şoför, gemi adamı.

d) Yardımcı hizmetler grubu; 1) Aşçı, hayvan bakıcısı, teknisyen yardımcısı, hizmetli.

Bu Yönetmelik kapsamında unvan değişikliğine tabi kadrolar aşağıda belirtilmiştir:

a) Çocuk gelişimcisi, b) Programcı, c) Öğretmen, ç) Prodüktör, d) Mütercim, e) Antrenör, f) Spiker, g) Ses kayıtçısı, ğ) Mühendis, h) Mimar, ı) İstatistikçi, i) Kimyager, j) Matematikçi, k) Fizikçi, l) Tekniker, m) Teknik ressam, n) Teknisyen, o) Veteriner hekim, ö) Biyolog, p) Psikolog, r) Sosyal çalışmacı, s) Diyetisyen, ş) Fizyoterapist, t) Hemşire, u) Sağlık memuru, ü) Sağlık teknikeri, v) Sağlık teknisyeni, y) Laborant, z) İmam, aa) Kütüphaneci, bb) Avukat.

Görevde yükselme suretiyle atanacaklarda aranacak genel şartlar

MADDE 6 – (1) Bu Yönetmelikte belirtilen kadrolara görevde yükselme suretiyle atanacak personelin;

a) 657 sayılı Kanunun 68 inci maddesinin (B) bendinde belirtilen atanabilme şartlarını taşıması,

b) Son performans değerlendirme puanının en az üç olması,

c) Görevde yükselme sınavında başarılı olması gerekir.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. hiç bir vasfı olmayan şoforler idari hizmet sınıfında dünyanin en zor meslekleri̇nden bi̇ri̇si̇ olan aşçilik i̇se yardimci hi̇zmetler isinifinda. yillardir hakkimiz yeni̇yor.. artik bi̇z aşçilarin sesi̇ni̇ duyun.. otellerde kazandiğimiz paranin yarisina sirf devleti̇mi̇ze hi̇zmet edeli̇m poli̇sleri̇mi̇ze hi̇zmet edeli̇m di̇ye çalişiyoruz. haklarimizda i̇yi̇leşti̇rme i̇sti̇yoruz.. yoksa ben dahi̇l tanidiğim 3 4 aşçi arkadaşimiz i̇sti̇fa edeceği̇z.. bi̇ze heryerde i̇ş var emniyet genel müdürlüğü.. duyun artık sesimizi