Emniyet Personeli

EGM Elektrik Teknisyeni Alımı Sınav Sonucu Yedek Aday Planlaması Yayımlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2016/10. dönem kadrolu elektrik teknisyeni alımı sözlü/uygulamalı sınav sonuçlarına göre yedek aday planlaması yayımlandı.

Buna göre; 1. yedek adaya kadar planlama yapıldı. Planlaması yapılan aday, 17 Temmuz- 2 Ağustos 2017 tarihleri arasında “EGM Personel Dairesi Başkanlığı-Sivil Personel Atama Şube Müdürlüğü – İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar Çankaya / ANKARA” adresine istenilen belgeler ile birlikte gidecek.

İstenilen Belgeler:

* Dilekçe (form1)

* 2 adet vesikalık fotoğraf

* Diploma örneği (Aslının ibraz edilmesi halinde kurumumuzca tasdik edilecektir. Aslı ibraz edilemez ise noter tasdikliolacaktır)

*  Lisede yabancı dil hazırlık okuyanlar için okuduğuna dair imzalı ve mühürlü belge.

* Nüfus cüzdanı ve fotokopisi

* Askerlik durum belgesi aslı

* Evlik cüzdanının 1. , 2. ve 3. sayfalarının fotokopisi

* Eşi kamu kurumunda çalışanların eş görev belgesi aslı

* Kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce memuriyeti bulunanlar için hizmet ve görev belgesi aslı

* Sağlık Kurulu raporu formu (form2) (adaylar boş olarak döküp herhangi bir işlem yapmadan evrak teslimi esnasında yanlarında bulunduracaklardır.)

* Güvenlik Soruşturması formu (Fotoğraflı ve bilgisayar veya daktilo ile doldurularak müracaat anında görevliler tarafından onaylanacaktır.) (form3​)

Geçerli bir mazereti olmayan ve süresi içinde belgeleri teslim etmeyen adayların atama hakkı ortadan kalkacak. Eksik belge teslim eden adayların da atama işlemleri başlatılmayacak.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA