Emniyet Personeli

EGM En Az Ön Lisans Mezunu 13 Bin Polis Alıyor ! Başvuru Şartları Belli Oldu Mu?

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlanmış ve en az Ön Lisans mezunu kadın ve erkek 13 bin polis alımının yapılacağı ifade edilmişti. Söz konusu polis alımında 2 bin Ön Lisans mezunu polis alımı yapılırken 11 bin polis alımı Lisans mezunu olarak yapılacaktır. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun ardından adaylar polis alımına ilişkin genel şartların ne zaman açıklanacağını ve başvuruların ne zaman başlayacağını araştırmaya başladılar. Konu ile ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

POLİS AKADEMİSİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda ”Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 21. Dönem için lisans mezunlarından 10.000 erkek, 1.000 kadın, önlisans mezunlarından 1.800 erkek ve 200 kadın olmak üzere toplam 13.000 öğrenci adayı alınacaktır. Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak olan online başvuru tarihleri ve adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvuru tarihinden önce aynı sitede daha sonra açıklanacaktır.” ifadelerine yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir önceki komiser yardımcısı alımında yine duyuru yayımlanmış ve genel şartlar ile başvurular daha sonra başlamıştı. Bir önceki komiser yardımcılığı alımında başvuru şartları duyurunun yayımlandığı tarihten 3 gün sonra yayımlanmıştı. Başvuruları ise duyurunun yayımlandığı tarihten 5 gün sonra başlamıştı. Bu kapsamda başvuru şartlarının 15 Eylül 2017 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. 13 bin polis alımına ilişkin genel şartlar yayımlandığında ve başvurular başladığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Bir Yorum

  1. lise mezunlarınada bu fırsat verilmeli yetkililere duyurulur
    yardımcı olun

  2. Allah rızası için lise mezunları da başvursun,bu konu da yardım edin

  3. Lise mezunları giremiyor dimi pohe nezaman başvurur oluor onda lise mezunu giriyor dimi