Emniyet Personeli

EGM'den Sosyal Hizmetler Kanunu Kapsamında Atanan Adaylara İlişkin Duyuru

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuru metninde kurum bünyesine Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında yerleştirmesi yapılan adaylara yönelik bilgiler verildi.

EGM’DEN SOSYAL HİZMETLER KANUNU KAPSAMINDA ATANAN ADAYLARA DUYURU

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde, kurum bünyesine 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında yerleştirilen adayların,, Personel Dairesi Başkanlığına gerekli evrakları teslim etmeleri gerektiği bildirildi. Söz konusu evrak teslimi işlemlerinin ise belirtilen süre zarfına kadar tamamlanması gerektiği duyuruldu. 

Ayrıca duyuru metninde yerleştirmesi yapılan adayların, evrak teslim işlemlerinin nerede yapılacağı da aktarıldı. Söz konusu duyuru metninde aşağıda yer alan ifadeler kullanıldı. 

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru;

2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanunu kapsamında Devlet Personel Başkanlığınca Kurumumuza yerleştirilen adaylarca, aşağıda belirtilen atamaya esas istenilen belgelerin 15/02/2018 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki adrese şahsen teslim edilmesi gerekmektedir. 

Adres: İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar / ANKARA adresinde bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı A Blok Kat:3 – Sivil Personel Atama Şube Müdürlüğü

İstenilen Evraklar

Dilekçe (form 2), Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık (4 adet) fotoğraf, Diploma (aslı ya da noter tasdikli örneği), Kimlik Belgesi, Askerlik Şubesinden alınacak, Askerlik ile ilişiği olmadığına dair belge (terhis, tecilli veya muaf olduğuna dair), Eşi Kamu Kurumunda çalışanların eş görev belgesi aslı, 

Ortaokul veya lisede hazırlık okuyanların, bu durumu gösterir belge, Herhangi bir Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanlar için, görev yaptığı kurumdan alacağı onaylı hizmet belgesi, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formu (Fotoğraflı ve bilgisayar veya daktilo ile doldurularak ıslak imzalı şekilde ibraz edilecektir. Formu Personel Dairesi Başkanlığı personeli onaylayacaktır.) (form1)

Not: Belgeleri tam ve eksiksiz olarak getirmeyenlerin atama işlemlerine başlanmayacaktır.

Gerçeğe aykırı belge veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılamaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir, bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanır.

İRTİBAT TEL: 0 (312) 462 17 40 – 42

Kamupersoneli.net – ANKARA