Emniyet Personeli

Emniyet Amiri ve Müdürü Personellerinin Atama ve Yer Değiştirme İşlemleri Tamamlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası üzerinden bir duyuru yayımladı. EGM tarafından yayımlanan duyuruda 475 Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri atama ve yer değiştirme işlemlerinin sonuçlandığını duyurdu. 

Emniyet Genel Müdürlüğü yayımladığı duyurusunda ayrıca söz konusu atama ve yer değiştirme işlemlerine dair bilgileri paylaştı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan basın açıklamasının detaylarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

EGM 473 EMNİYET AMİRİ VE MÜDÜRÜNÜN ATAMA İŞLEMLERİNİ TAMAMLADI

Emniyet Teşkilatı Personelinin 2018 Yılı Genel Atamaları çerçevesinde Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbelerinde bulunan personelin atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünce ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde 2018 Yılı Genel Atama döneminde; Emniyet Müdürü ve Emniyet Amiri rütbelerinde toplam 475 personelin atama ve yer değiştirme işlemleri tamamlandı.

Buna göre; 1’inci bölgeden 2’nci bölgeye 134 personelin, 2’nci bölgeden l’inci bölgeye 114 personelin, 2’nci bölgeden 2’nci bölgeye 17 personelin, 1’inci bölgeden 1’inci bölgeye ise 210 personelin atama işlemleri yapılmış olup 288 personelin İPKA talepleri kabul edildi. Ayrıca; Emniyet Amirliği rütbesinden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi eden 161 personelin, 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesinden 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi eden 286 personelin, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesinden 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi eden 350 personelin de yeni rütbelerine atamaları gerçekleştirildi. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kamupersoneli.net – ANKARA