Emniyet Personeli

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 5 Bin Trafik Polisi Alımı Yapacak !

Geçtiğimiz günlerde Polis Akademisi Anıttepe Yerleşkesi’nde düzenlenen “Trafik Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Polis Akademisi Anıttepe Yerleşkesi’nde düzenlenen “Trafik Değerlendirme Toplantısı”na katıldı.

ZEYTİN DALI HAREKATINI DEĞERLENDİRDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada bir konuşma yaptı ve konuşmasında Zeytin Dalı Harekatı hakkında değerlendirmelerde bulunmuştu. Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 2018 yılında yapılacak olan polis alımlarına da değindi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu ile ilgili olarak açıklamalarında trafik denetleme noktasında önemli bir davranış değişikliğinin de trafik ekiplerinin görünürlüğü noktasında yaşandığını vurgula. Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında önceden günlük olarak 3 bin 84 ekip ve 5 bin 840 personelle denetim yapılırken 2047  yılında 3 bin 346 ekip ve 6 bin 656 personelle denetim yapıldığını ifade etti.

5 BİN POLİS ALIMI YAPILACAK

Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu anda 21 bin civarında trafik polisi olduğunu belirtti ve 2018 yılının sonunda bu sayının 26 bine çıkarılması için 5 bin trafik polisi adaha alınacağını bildirdi.

ANLIK HABERDAR EDECEĞİZ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarının ardından Polis Akademisi Başkanlığı veya Emniyet Genel Müdürlüğünden bir açıklama gelmedi. Ayrıca ilanın ne zaman yayımlanacağı hakkında da bir açıklama yapılmadı. Ancak ilan yayımlandığında veya bir açıklama yapıldığında ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bayanlarda önlisans mezunlarını da alın lütfen ve kps puanı 60 olsun ki bizde başvutabilelim inşAllah

  2. terörle mücadele kağıdım mevcut ve hiç bir yere başvuramıyorum yardımcı olursanız sevinirim