Emniyet Personeli

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Başvuru Sonuçları Açıklandı !

Emniyet Genel Müdürlüğü, 20 EyLül’de Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla sözleşmeli pilot alımı yapacağını duyurmuştu. 20 Eylül’de başvuruları başlayan sözleşmeli pilot alımı için son başvuru tarihi 7 Ekimdi. Yine Emniyet Genel Müdürlüğü, 30 Eylül’de verdiği ilanda da sözleşmeli uçuş teknisyeni ve helikopter makinisti alacağını duyurdu. Bu ilana başvurular da 7 Ekim’de sona erdi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü yayınladığı duyuruda, başvuruları 7 Ekim’de sona eren sözleşmeli personel başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Uçuş teknisyeni ve helikopter makinisti için başvuran adayların tamamı sözlü sınava çağırılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün uçuş teknisyeni ve helikopter makinisti sonuçlarının açıklanmasına ilişkin duyurusu şöyle: “2016-5. Dönem Personel Alımı çerçevesinde Sözleşmeli Uçuş Teknisyeni ve Helikopter Makinisti unvanı için başvuruda bulunan adayların tamamı sözlü ve/veya uygulamalı SINAVA ÇAĞRILACAKTIR.

SÖZLEŞMELİ UÇUŞ TEKNİSYENİ unvanı için başvuruda bulunan adaylar

26/10/2016 tarihinde saat 10:00 da, EGM Personel Dairesi Başkanlığı İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar /ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

SÖZLEŞMELİ HELİKOPTER MAKİNİSTİ unvanı için başvuruda bulunan adaylar 26/10/2016 tarihinde saat 11:00 da, EGM Personel Dairesi Başkanlığı İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar /ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır.

ADAYLARIN SÖZLÜ VE/VEYA UYGULAMALI SINAVA GELİRKEN YANLARINDA;

1) Başvuruda Verilen Fotoğraflı ve İmzalı İş Başvuru Formu,

2) Fotoğraflı TC Numaralı Kimlik Belgesi,

3) Başvurulan unvanla ilgili Tip intibak belgeleri,

4) Sözleşmeli Uçuş Teknisyeni ve Helikpter Makinisti Nitelikleri Formu,

5) Sağlık Kurulu Raporu Belgeleri,

6) Temel Teknisyen sertifikaları, Tek motor çift motor uçuş saatleri ve belgeleri, Her bir tipte uçuş toplamları ve son uçuş tarihlerini gösterir kurum imzalı sahsi uçuş kayıt çizelgeleri ve Havacılıkla ilgili kişisel tüm sertifikalar, kurs belgeleri vs.

Getirmeleri gerekmekte olup, bu evrakların sözlü ve/veya uygulamalı sınav esnasında kontrolü yapılacaktır.”