Emniyet Personeli

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne İl İçi Atamalar Yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde bir süredir beklenen yeni atamalar yapıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde her sene gerçekleştirilen İl içi atamalar yapıldı. 

Yapılan yeni atamalar ile 22 ilçe müdürünün, 22 şube müdürünün, 12 ilçe emniyet müdür yardımcısı ile 9 şube müdür yardımcısının arasında bulunduğu toplam 65 yeni atama yapıldı. Söz konusu atamalar ile ayrıca 6 ilçe emniyet müdürü ile 7 şube müdürü İl Emniyet Müdür Yardımcısı görevlerine getirildiler. 

Sabah’ın haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, il içi atamaları gerçekleştirdi ve İstanbul Valisi Vasip Şahin de yapılan atamaları onayladı.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE İL İÇİ ATAMALAR YAPILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki İlçe ve Şube müdürlüklerine 2018 il içi atamaları yapıldı. 39 ilçe emniyet müdür ve 54 şube müdürlüklerine atama yapıldı. Ayrıca İl Emniyet Müdür Yardımcıları’nın görev dağılımı da belirlendi. Yapılan yeni atamalara göre; yeni Terörle Mücadele Şube Müdürü Gökhan Nazlım oldu. İstihbarat, Organize, Mali Şube ve Kaçakçılık Şube Müdürleri görevlerinde kaldı.

Personel Şube Müdürlüğü’ne Gökhan Bambal atandı. Personel Şube eski Müdürü Ömer Kumlu ise Eyüp Sultan İlçe Emniyet Müdürü oldu. Medya – Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürü Murat Çaykara yapıldı. Medya – Halkla İlişkiler ve Protokol eski Şube Müdürü Hüseyin Güleç ise Beykoz İlçe Emniyet Müdürü oldu. Atatürk Havalimanı Şube Müdürü ise Deniz Engin oldu.

Kamupersoneli.net – ANKARA