Emniyet Personeli

Kadın – Erkek Polis Özel Harekat (PÖH) Alımı Yapılacak ! Polis Alım İlanı Bekleniyor

Resmi Gazete’nin 25 Ağustos 2017 tarihli sayısında 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname yayımlandı ve önemli düzenlemeler yürürlüğe girdi. 

PÖH ALIMI YAPILACAK

Yayımlanan 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile kamu kurum ve kuruluşlarında 38 bin 784 kadro ihdası yapıldı. Ön Lisans mezunlarına polis olma yolu açıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde kadro ihdasları yapıldı. Bu ihdasların 3 bin 4’ü Özel Harekat Daire Başkanlığı olarak gerçekleştirildi. Bu kapsamda Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 3 bin PÖH alımı yapılması bekleniyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan kadro ihdaslarında Özel Harekat Başkanı 1, Özel Harekat Başkan Yardımcısı 3, Komiser Muavini 1.000, ve polis memuru 2.000 olmak üzere 3 bin 4 polis alımı yapılacağı belirtildi. 

ADAYLARIN TALEPLERİ

Yapılan kadro ihdaslarının ardından ilanların ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama yapılmadı. PÖH adayları bu kadro ihdaslarının ardından sitemize geri bildirim göndererek ilanın beklendiğini gündeme getirmemizi talep ettiler. Ayrıca adaylar yetkililerden ilanın ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama bekliyorlar. Kamupersoneli.net olarak adayların akıllarındaki soru işaretinin giderilmesi için yetkililerden bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz.

KADINLARA DA KONTENJAN VERİLECEK

Bunun yanı sıra kadın PÖH adayları da yeni alımlarda başvuru talep ediyorlardı ve kadınların yüzünü güldüren açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. Bakan Soylu açıklamalarında kadınlara da kontenjan verileceğini ifade etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında “Hem bu konuda kızlarımızdan gelen yoğun talep hem bizim kendi ihtiyaç değerlendirmemiz üzerine, bundan sonraki alımlarda bir kadın kontenjanı kullandırılacaktır.” ifadelerine yer verdi. 

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde Polis Özel Harekat (PÖH) alım ilanı yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Ayrıca sizlerde konu ile ilgili olarak görüş ve taleplerinizi belirtmek isterseniz sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

 

Bir Yorum

  1. Lütfen en kısa zamanda alım duyurusu yapılsın sesimizi duyurun.

  2. bende bu vatanın bi evladıyım bende pöh olmak istiyorumm ama ön lisansım yok lise mezunuyum yani ben üniversiteli degilsem olamıyormuyum bu mu adalad

  3. li̇se son sinifim şuan şuan li̇se son siniflar i̇çi̇n alim olucakmi acaba alim olsun bence!!!!

  4. lise mezunu geçen sene kontejan vardı bu sene neden önlisans ve lisans mezunlarını alıyolar ya bu nasıl iştir abi

  5. Ben bu vatan icin seve seve can vermek ve şehit olmak. Ve degerli vatandaşları korumak ve bu terör illetini ininde vurup yok etmek icin bana gorev versinler o an inlerini başına yikarim ben gorevimi guneydogu ve doguda bitirdim askerligimi. Onlar gibi hareket ederdik ve onlari yok ederdik. Saygılarımla

  6. Pomem 13 bin alım yapmıştı buna karşılık olarak 13 bin kişilik de pöh alımı olsun lütfen

  7. En kısa zamanda açıklama yapılsın lütfen sürekli takipteyiz Allah'ın izniyle olacak INŞALLAH

  8. Lise mezunu olsun kpss şarti kalksin yaş sınırı 30 olsun bayan kardeşlerimizede yer versin

  9. Bazı sitelerde 9 bin alim olacağı yazıyor burda 4 bin alim yapılacağı hangisi doğru?

  10. geçen pöh alımında olduğu gibi kpss şartsız olsun lütfen en kısa zamanda duyuruları bekliyoruz.

  11. Lise mezunlarıda alınıyomu ne zaman acıklanır merakla bekliyoruz

  12. Bende lise ögrencisiyim sırf pöh olmak için liseyi okuyorum devletim adalet bumu şimdi önlisans lisans mezunlarını istiyorsunuz yazıklar olsun devletim size

  13. Lise mezunları için yaş siniri en az 32 olsa ocak ayı esas alınsa iyi olur

  14. inşAllah en kısa zamanda alım olur.Ve şartlar aynı olur.

  15. bu isi para için degil Iman icin şehitlerimizin kani için istiyorummmm

  16. sayın yetkililerim alımın en kısa zamanda lise mezunu pöh olarak yapılmasını talep ediyoruz

  17. Lütfen KPSS şartsız alımlar olsun, yetkilerden rica ediyoruz , mağduriyetimiz ortadan kalksın lütfen.

  18. Lutfen sizlerden ricamiz lise mezunlarinida mutlu edicek bi haber vermeniz lise mezunlarida basvurabilsin universite sarti aranmasin bizlerde bu vatan icin mucadele edelim.

  19. Lise mezunlarınında sesi duyulmalı bence artık lisams ve önlisansdan yeterince alım oldu PÖH 'e

  20. lise mezununlarıda alınsın lutfen sayın bakanım bızde vatanımıza hızmet etmek ıstıyrz bızdekıde vatan bayrak askı nolu bı an oncede bı acıklama yapılsın

  21. Allah rızası için en kısa zamanda bu alımlar gerçekleşsin sesimizi duyun.

  22. ne olur artık alımlar başlasın her gün girip kontrol ediyoruz , en az lise mezunu kpss şartsız olsun lütfeenn…

  23. Yaş sınırının artırılması gerekli bir çok vatan sever yaş sınırından dolayı mağdur oluyor.