Emniyet Personeli

Kadın ve Erkek 10 Bin Polis Alımı Yapılıyor ! Başvurular İçin Son Gün Uyarısı

Bilindiği gibi Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 22. dönem POMEM kapsamında 10 bin kadın erkek polis alımının yapılacağı ifade edildi.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda bin adet ön lisans mezunu, 9 bin adet lisans mezunu polis alımının yapılacağı ifade edildi. Söz konusu Polis Akademisi Başkanlığı polis alımına ilişkin başvurular 12 Mart 2018 tarihinde başlamıştı. Ayrıca ilana başvurular 23 Mart 2018 tarihinde sona erecekti ancak Polis Akademisi Başkanlığından yayımlanan bir duyuru ile başvuru süresinin 30 Mart 2018 tarihine kadar uzatıldığı ifade edildi.

BAŞVURU SÜRESİ UZATILMIŞTI

Konu ile ilgili olarak başvuruların uzatılması hakkında Polis Akademisi Başkanlığı tarafından “22. Dönem POMEM ön başvuru işlemlerinin 12-23 Mart 2018 tarihleri arasında yapılacağı daha önce duyurulmuştur. Ancak, başvuru yapacak adaylardan ön başvuru süresinin uzatılması ile ilgili olarak yoğun talep gelmesi nedeniyle 22. Dönem POMEM ön başvuru ve ücret yatırma işlemleri 30 Mart 2018 tarihine kadar uzatılmıştır.” denildi.

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını “http://www.pa.edu.tr” web adresi üzerinden bağlantı kurularak e-devlet şifresi ile gerçekleştireceklerdir.

ADAYLARIMIZI UYARIYORUZ

Polis Akademisi Başkanlığı polis alım ilanına başvurular 30 Mart 2018 tarihinde sona erecek. Kamupersoneli.net olarak polis alım ilanına başvuru yapacak olan adaylarımız için son gün uyarısında bulunuyoruz. İlana başvurular yarın sona erecek ancak bundan önceki alımlara bakıldığında son başvuru gününde çok başvuru sistemine lok yoğun ziyaretçi girişi oluyor. Bundan dolayı başvuru süresi içinde başvurularınızı yapabilirsiniz. Konu ile ilgili olarak bu hususta adaylarımızın başvuru yaparken yaşanacak olan herhangi bir sorunu göz önünde bulundurmalarını ve başvurularını son güne bırakmamalarını öneriyoruz. 

Bir Yorum

  1. Ya kimse basvurmasın da yaş sınırını 30 35 e cesksinler…

  2. Sayı yetmediği için uzattılar.Güzel kılıf bulmuşlar.

  3. televizyonda da istedikleri şarkıyı çalmak için ''yoğun istek üzerine'' ifadeleri kullanılıyor ya da telefon santrali kitlendi diyorlar.. aynı kılıfa benzemiş :) polis özel harekat bekleyen ve 3 dönemdir aldatılan adayların ahı tuttu işte

  4. Parkur saniyesi yükseltin ya jandarma 56 saniye pomem de süreyi uzatsa çoğu kişi bir iki saniye ile kaybediyor

  5. Lisans mezunu adam mezun oluncaya kadar 27 yaşını buluyoryas şartı yukseltilmeli

  6. Lisans mezunu adam mezun oluncaya kadar 27 yaşını buluyoryas şartı yukseltilmeli

  7. 30-35 yas ne alaka oldu o zaman 40-50 olsun bari mantıklı olun biraz

  8. Polisliğe karar veren vatandaş 30una kadar bir yere tutunup çalışamıyo baktı olmuyor şartlar tutuyor bari polis oluyum ama yaş esnetilsin diyo adamın yaşı 35 bu yaştan sonra ne görecek ne gösterecek , biraz mantıklı olun yaa, parkur saniyesine gelince jandarma dediğimiz kolluk, ilk okul mezunu adamları bile bünyesinde tutuyor polisliğin zor tarafları olacak tabi azmeden kazanacak, elini kolunu sallayarak ben polis olucam diyenler değil, kpss konusuna gelince, bugün bir CTE personeli 70 ile alım yapıyor 65 puanla polislik, polisliği kolay kılar, canı gönülden isteyip , çalışıp azmedip hakendenlere başarılar, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın