Emniyet Personeli

Kadınlara Özel Harekat Polisi Olma Fırsatı Verildi ! PÖH Alım İlanı Ne Zaman Yayımlanacak?

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir basın toplantısı düzenlemişti. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem açıklamalarında yakın zamanda PÖH alımlarının yapılacağını ve bu PÖH alımlarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına istinaden kadınlara da fırsat verileceğini ifade etti.

KADINLARA KONTENJAN VERİLECEK

Arzu Erdem açıklamalarında PÖH alımlarında kadın kontenjanı ayrılması için bugüne kadar kadınlarla birlikte mücadele ettiklerini, çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem yaptığı açıklamasında yakında zamanda 10 bin PÖH alımının yapılacağını ve bunda kadınlara da kontenjan verileceğini ifade etti.

YAKIN ZAMANDA ALIM OLACAK

Ayrıca MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem bugüne kadar kadınlarla birlikte mücadele ettiklerini, çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyleyerek yakında zamanda 10 bin PÖH alımının yapılacağını ve bunda kadınlara da kontenjan verileceğini belirtti. 

ADAYLARIN TALEPLERİ

Ancak PÖH alımı hakkında henüz net bir tarih bulunmuyor. Konu ile ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından bir açıklama yapılmadı. Kamupersoneli.net olarak adayların akıllarındaki soru işaretinin kalkması için bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. Ayrıca konuya ilişkin görüş ve taleplerinizi belirtmek isterseniz sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. INŞALLAH Allah'ın izniyle başaracaz alımların olmasını dört gözle bekliyoruz

  2. Lütfen şu tarih hemen açıklansın ve bu yıl olsun alımlar ya uzatmanın ne anlamı var ki

  3. lise mezun dahilinde başvurular gerçekleşmeli.bi̇r çoğumuz li̇sansini birakmak zorunda kaldi lütfen bu hak bari olsun bizlere rica ediyorum

  4. Mulakatlar zormu her hangi bir kursa gitmeden de yapilabilir mi sizce

  5. Pöh Alim tarihini bir bayan olarak merak ve heyecanla bekliyorum.

  6. Pöh Alim tarihini bir bayan olarak merak ve heyecanla bekliyorum.

  7. en kısa zamanda yayınlansın alım ilanı ve bayanlara da erkekler kadar şan verilsn.. polis olmayı çok istiyorm

  8. i̇nşAllah kpss puanı fazla istenmez ya da inşAllah hiç istenmez…

  9. mülakatlar zor değil idaal hızın olması yeterli fit ve çevik olucan bunlar yeterli hatada etmeyince 50 sn içinde yaparsın yeterki bi hata yapma heycandan Allah yardımcımız olsun pöh alımı ilanını 1 yıldır bekliyoruz lise mezunu kpss şartsız olsun bizleri madur etmeyin hayırlısı ile bir anevvel yayınlansın ilan