Emniyet Personeli

Komiser yardımcılığı sınavını kazanan adayların yüzdesi 78'inin FETÖ ile ilişkide olduğu ortaya çıktı

Yeni Şafak’tan Mustafa Sait Özkan’ın haberine göre; bunlar; “2009-2010 yılındaki komiser yardımcılığı sınavlarındaki puan ortalaması, 13 yanlış soruya doğru cevap verme sayısı, Polis Akademisi ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı sorulardaki başarı ortalaması, GBT programı ile birinci düzeydeki eşleşme sayısı 100’ün üzerinde olduğundan” olarak belirlendi.

369’UNDA ŞÜPHE YOK

500 adaydan 479’u çok kuvvetli durumda, 178’i orta düzeyde, 131 zayıf olduğundan şüpheli bulunurken, 369’unda hiç şüpheştirildi. Kazanan adayların yüzdesi 78’inin örgütle ilişki içerisinde olduğu ortaya çıkarıldııldı.

Bir Yorum

  1. Bütün kolej ve Akedemi Mezunlarının Fetoyla doğrudan veya dolaylı yoldan ilişkisi olmuş.. 30 yaşında Emniyet amiri olmak bu kadar kolay mı?
    Bence hala gizli fetocu emniyet mensubu olduğu konuşuluyor..

  2. O zaman fetoculardi,şimdi AKP'li görünen yalakalar,sucular bucular AKP'li siyasetçi bulup kazanıyor ne değişti,yine liyakat yokkk

  3. Atın bunları ve kpss şartsız poh alın yani çok severek isteyerek yapmak isteyenlere yol açın benim gibi

  4. Bunlar yuzunden yasa takilanlanlarin elenenlerin hakki ne olacak bu ulke iflah olmaz baylar bayanlar

  5. Fetocular devletin kritik noktalarında hala faliyetlerini sürdürüyor desenize.E ne olacak çoğu şirketlere kabul atıp ticaretlerine devam ettirirseniz sülalesine subay astsubay polis olan fetocular var bunlara süslemesinde bağı olanları kamudan men edilmedikçe kan çeker bi şekilde mikropgibi çoğalıp başımıza bela olurlar