Emniyet Personeli

Kulis İddiaları! Hangi Emniyet Müdürleri Görevinden Alınacak?

Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kısa zaman içerisinde yayımlanmasına kesin gözüyle bakılmayan Daire Başkanlıkları ve İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi’nin yayınlanmasına kısa bir zaman kaldığını gösteriyor.

SON TV’de konuyla alakalı olarak hangi emniyet müdürlerinini görevden alınacağıyla alakalı olarak kulis iddialarnı paylaştı.

Bizde kamupersoneli.net olarak konuya yönelik detayları aktarıyoruz.

SON DAKİKA KULİS BİLGİLERİ

Bingöl İl Emniyet Müdürü Metin Akay’ın ismi ise, ŞanlıUrfa İl Emniyet Müdürü olarak Ankara Emniyet Genel Müdürlüği için konuşulan bir diğer iddia olarak yer alıyor.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan görevine devam edebilir.

Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz göreve devam edecek.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığı’na getirilebilir.

Kırıkkale il Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’nun da KOM Başkanlığı için konuşuluyor.

Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’un Emniyet Genel Müdürlüğü Yardımcılığı’na getirilebilir.

Başbakanlık Koruma Daire Başkanı Aydın Ergül’ün adı Bursa İl Emniyet Müdürü olarak atanabilir.

İstihbarat Daire Başkanlığı’ndan geçtiğimiz gün ilişiği kesilen Daire Başkan Yardımcısı Kudret Dikmen’in adı Mersin İl Emniyet Müdürü olarak anılıyor.

AK Parti Erzurum Milletvekili ve eski Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’a yakınlığı ile bilinen Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper’in adı ise yaptığı başarılı terörle mücadele çalışmaları nedeniyle Kırklareli ya da Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilebilir.İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe

Meclis Başkanı Binali Yıldırım’a yakınlığı ile bilinen İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın Meclis Koruma Daire Başkanı olarak görevlendirilmesi gündemde.

Polis Başmüfettişi Salavat Metepınar’ın Giresun İl Emniyet Müdürü olarak atanabileceği iddiası var.

Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Kırıkkale Polis Okul Müdürü Selçuk Doğuş’un Kırıkkale İl Emniyet Müdürü olarak düşünülüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakınlığı ile bilinen Teftiş Kurulu Başkanı Fenni Gürsel’in adı Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak konuşuluyor.

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’in adı Emniyet Genel Müdürlüğü’nde bir Daire Başkanı olabilir.

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın adı İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ya da Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne düşünülüyor.

Personel Daire Başkanlığı’ndan sorumlu Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gülcü’nün ise makamındaki eşyalarını topladığı öğrenilirken Gülcü’nün bir başka kuruma atanacağı güçlü bir iddia.

Emniyet Müdürlüğü’nden Birinci Sınıfa ayrılan Hüseyin Göllüce’nin Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ya da Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü için kesin gözüyle bakılıyor.

Kırklareli İl Emniyet Müdürü Erkin Adalar’ın adı Bursa İl Emniyet Müdürü olarak atanabilir.

Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit’in başarılı çalışmalarından dolayı adı Diyarbakır İl Emniyet Müdürü olabilir.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Deneyimli.ve.tecrübeli.1.sınıf.Emniyet.mudurlugu.yapmış.özel.harekat.daire.başkanlığı.yapmış.polis.baş.mufettisi.sayın.Turan.Aksoy.beyin.büyük.şehirlerde.il.Emniyet.mudurlugu.yapabilir.bir.sehit.yakını.olarak.Deneyimli.birisi

  2. Kararnameler ekim 19 22 arası valiler, 30 31 ekim ile 01 02 kasım veya 07 08 09 kasım 2018 gibi emniyet müdürleri kararnamesi yayımlanır gibi görünüyor. 1965 1974 veya 1979 doğum aralığı valiler ile 1965 1974 arası doğumlular emniyet müdürü olarak atanıp,2020 yili sonuna kadar terörle etkin mücadele uygulanmalıdır.60 il valisi ve 48 veya 50 ilin emniyet müdürü yer değiştirmeli . 2917 ve öncesi atanan valiler ve 2016 ve öncesi atanmış emniyet müdürleri kasım 2018 kararnamelerinde komple yer değiştirilmesi uygun ve faydalı olacaktır.Valiler 2 yılda bir emniyet mudurleride en fazla 3 yılda bir mutlaka yer değiştirmesi uygun olur.Teptili mekanda ferahlık vardır ilkesi doğrultusunda.İl jandarma komutanlığında 2019 yılından itibaren 1997 yılı ve öncesinde mezun albaylar aranmalı, 1994 ve öncesi mezunlar en geç 2020 yılı temmuz sonuna kadar emekli edilmelidir.