Emniyet Personeli

Lise Mezunları Polis Akademisi Başkanı Çolak'tan Polis Alımı Müjdesi Bekliyor !

Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. 

Akdemi Başkanı Yılmaz Çolak Antalya’nın Kundu turizm merkezindeki bir otelde Polis Akademisi Göç ve Sınır Güvenliği Araştırma Merkezince “Göç ve Uyum” temasıyla düzenlenen 2. Uluslararası Göç ve Güvenlik Konferansına katıldı.

“2 BİN 200 KOMİSER YARDIMCISININ EĞİTİMİNE BAŞLAYACAĞIZ”

Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak açıklamalarında eğitimdeki polis sayısı ve ihraç edilenlerin sayısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak açıklamalarında “Emniyet teşkilatının ihtiyacı olan emniyet amirleri ve polis memurlarını yetiştirmeye başladık. Bu süre zarfında 7 bin 300’den fazla komiser yardımcısını, 38 binin üzerinde de polis memurunu teşkilata kattık. Şu anda 38 okulumuz ve Ankara’daki Polis Amirleri Eğitim Merkezi’mizde 23 bin öğrencimiz eğitim almaktadır. Bunlardan bini komiser yardımcısı, 22 bini polis memuru adayı. Yakında da 2 bin 200 komiser yardımcısının eğitimini başlatacağız. Böylece öğrenci sayımız 25 bini aşacak. 15 Temmuz’dan sonra teşkilatımız FETÖ çetesinden arınma sürecine girdi.” ifadelerine yer verdi.

“22 BİNİN ÜZERİNDE İHRAÇ”

Ayrıca 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından gerçekleştirilen ihraçlar hakkında da açıklama yapan Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak “Bu arınma sürecinde 22 binin üzerinde ihraç gerçekleşti. Şu anda 12 bin civarında açıkta personel var. Emniyet teşkilatındaki arınma sırasında herhangi zafiyet yaşanmamıştır. Hatta daha da güçlenerek çıkmaktadır.” dedi.

LİSE MEZUNU POLİS ALIMI MÜJDESİ BEKLENİYOR

Lise mezunu adaylar sitemize geri bildirim göndermeye devam ediyorlar. Adaylar sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak’a seslerini duyurmak istediklerini belirtiyorlar. Lise mezunu adaylar sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak’tan polis alımı müjdesi beklediklerini ve bu konunun gündeme getirilmesini talep ediyorlar. Her zaman olduğu gibi kamupersoneli.net olarak adayların yanında oluyoruz ve bu konuyu gündeme taşıyoruz. 

ANLIK OLARAK HABERDAR EDECEĞİZ

Lise mezunu polis alımı hakkında yetkililerden henüz bir açıklama yapılmadı. Yetkililerden konu ile ilgili olarak bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. Bu kapsamda bir açıklama yapıldığında veya ilan yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Sizlerde konu hakkındaki görüşlerinizi ve taleplerinizi belirtmek isterseniz sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Ben 2000 doğumluyum ve doğum tarihime kahretmek üzereyim çünkü polis koleji hayalim kapatıldı lise 4.sinifim.pmyo bekliyorum..

  2. Ortaokul mezunlari icin polislik alimlari olsun Lise veya Universte bitirmek onemli değil bence onemli olan devleti ve milleti için kendini feda etmektir korkmadan gozunu kirpmadan her turlu tehlikeye gide bilmektir Ben kendine guveniyorum 1991 dogumluyum bayanin ama orta okul mezunuyum ama polisi olmak istiyorum bu devlet icin canimi vermeye hazirim ne mezunu olamak onemli deyil bence devletini sevmek onemli Ben deliler gibi polis asker uzmancavus farketmez devletim neyi uygun gorurse gidip yapman istiyorum savasmak istiyorum cok arastirdim ne olur bizleride ortaokul mezunlarinida alin lutfen