Emniyet Personeli

MHP Milletvekili Arzu Erdem'den POMEM'de Yaş Şartı ve PÖH Alımı Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, AHaber canlı yayınına katıldı. Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Milletvekil Erdem polis alımlarına dair adaylardan gelen talepleri değerlendirdi ve bu konuda atılan adımlar hakkında bilgi verdi. 

MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM’DEN PÖH ALIMI AÇIKLAMASI

Arzu Erdem katılmış olduğu televizyon programı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında, adaylardan Polis Özel Harekat alımı konusunda çok soru geldiğini vurguladı. Adayların özellikle alımların ne zaman olacağına dair soruları olduğunu ifade eden MHP Milletvekili Arzu Erdem, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bu konuda yapmış olduğu açıklamaları hatırlattı ve adayların alımları takip etmelerini istedi. 

PÖH ve POMEM alımlarında uygulanan yaş şartı konusuna dair de açıklamalarda bulunan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem adayların bu yaş şartının 32’ye yükseltilmesi yönünde talepleri olduğunu söyledi. Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir çalışma yaptığını vurgulayan Arzu Erdem adayların bu taleplerinin dile getirildiğini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem konuşmasında ayrıca kız Polis Özel Harekat alımına ile ilgili yapılan çalışmalara değindi. Bu konu hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarını hatırlatan MHP Milletvekili Erdem kız adayların keskin nişancılık konusunda göstermiş oldukları başarıyı anımsattı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Sayın vekilim polis alımlarında lise mezunu askerliğini yapmamış gençlere de şans tanınsın yine uzman cavuşluk vs alımlarında da yok askerlik şartı yok kpss Yok üniversite puanı yapmayın Allah aşkına

  2. Sayın Vekilim eğer alımlar,kpss şartsız lise mezunu, askerlik şartsız olursa çok seviniriz.Ziraa drdigim gibi olmazssa birçok hayat yıkacaksınız Devlet olarak, ve Bir çok kalp kıracaksınız.

  3. Lise mezunu bayan poh alimi istiyoruz 19. Donem poh şartları bayanları da kapsayarak tekrar sağlansın…

  4. Sayın bakanım 3 yıldır emek verip uğraşıyoruz yaşımız zaten 32 oldu neden kimse bunun farkında degil

  5. özel harekat alımlarında ön lısan mezunlarının kpss puanı 60 olsun cok ıstıyoruz…

  6. Vekilim peki basvurularin ne zamn yappilacagina iliskin bi duyuru yapilmasini bekliyoruz

  7. Süleyman soylu zamanında seçim öncesi halkım bize yetkiyi versin halkımın nasıl isterse öyle olsun demişti sözünde durmasını ve lise mezunu alım yapmasını istiyoruz 19. dönem ile aynı şartları istiyoruz

  8. Sayın vekilim özelhareket polis lik yaş şartların 32 olmasını istiyoruz lütfen yardımlarınızı bekliyoruz

  9. Sayin Vekilim lutfen poh alimlari bu yil olsun lutfen lise mezunu kpss sartsiz