Emniyet Personeli

Polis Akademisi 2 Bin 200 Komiser Yardımcısı Alımı 8. Yedek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesi üzerinden lisans mezunu komiser adaylarını ilgilendiren bir duyuru yayımladı. Söz konusu duyuruda, 3. dönem Lisans Mezunu Komiser Yardımcısı adayı 8. yedek yerleştirme sonuçlarının belli olduğu aktarıldı. Yayımlanan duyuruda ayrıca yedek yerleştirme sonucu eğitime başlayacak adayların yapmaları gereken işlemlere ilişkin bilgiler verildi. 

KOMİSER YARDIMCILIĞI 8. YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, erkek yedek adaylardan 219. sıraya kadar müracaat sırası geldiği aktarılırken kadın adaylarda yedek yerleştirme yapılmadığı ifade edildi. Söz konusu duyuruda, yedek yerleştirmesi yapılan yedek adayların bundan sonraki süreçlerde yapmaları gereken işlemlere ilişkin bilgiler verilirken başvuru esnasında getirmeleri gereken evrakların listesi de yayımlandı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni,

2017 yılı PAEM giriş sınavları sonucunda yedek aday olarak belirlenen ve 8.Yedek planlamasında müracaat sırası gelen adayların PAEM Giriş ve Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 22.maddesinin 2.fıkrası gereğince en geç 06/12/2017 Çarşamba günü saat 21.00’a kadar Polis Akademisi Gölbaşı Yerleşkesinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Müracaat sırası gelmeyen adayların 9. Yedek planlamasını www.pa.edu.tr adresinden takip etmeleri gerekmektedir. Not, erkeklerde 219. yedek adaya müracaat sırası gelmiştir. Kadınlarda Yedek planlaması yapılmamıştır.

BAŞVURU EVRAKLARI

Adayların intibak eğitimine;  4 Adet Biyometrik Fotoğraf (sakalsız ve bıyıksız son iki ay içerisinde çekilmiş), 2 Adet Noterden tasdikli Lisans Diploması Fotokopisi, 2 Adet Lise Diploma Fotokopisi, Lacivert Pantolon, Mavi Gömlek, Lacivert Kravat, Siyah Ayakkabı (eğitim esnasında kullanılacağı için esnek ve rahat olmasına dikkat edilmesi), Siyah Mont (Hava Koşulları Dikkate Alınarak), Eşofman Takımı ile Spor Ayakkabısı (Siyah veya Lacivert Tek Renk), Terlik (Mavi veya Siyah Tek Renk), Siyah Çorap, Temizlik ve Tıraş Malzemeleri getirmeleri gerekmektedir, Akıllı ve kameralı telefon kesinlikle getirilmeyecektir.

Kamupersoneli.net – ANKARA