Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığı Rütbe Terfi Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda emniyet personelinin 2018 yılı rütbe terfi sözlü sınav sonuçlarının yayımlandığı ifade edildi. 

Konu ile ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Bilindiği gibi 2018 Yılı Rütbe Terfi Sözlü Sınavı 19 Mart 2018 ile 27 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sözlü sınav sonuçları açıklandı. İşte yayımlanan duyuru:

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rütbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik hükümlerine dayanılarak 2018 Yılı Rütbe Terfi Sözlü Sınavı 19 – 27 Mart  2018 tarihleri arasında yapılmıştır.

2018 Yılı Rütbe Terfi Sözlü Sınav Sonuçları 18/04/2018 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır. 

Sözlü sınav sonuçlarına maddi hata bulunduğu iddiasıyla neticelerin açıklanmasından itibaren en geç 24 saat içinde, sonuçların açıklandığı Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinde oluşturulan dijital form ve bu formun çıktısı imzalanarak, doğrudan veya birimi kanalıyla Polis Akademisi Başkanlığına itirazda bulunulacak ve süresi içerisinde ulaşmayan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Bu nedenle Maddi Hata Dilekçelerinin EBYS üzerinden PAEM Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir. 

Not: Sınava giren personel, sınav sonuçlarını E-Devlet şifresi ile giriş yaparak öğrenecektir.