Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığından POMEM Adaylarına Askerlik Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden 19. Dönem POMEM adaylarına yönelik bir duyuru yayımladı. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, 19. Dönem POMEM sınavını asıl veya yedek olarak kazanmış olup eğitime başlaması gereken tarihte silahaltında olduğundan planlandığı okula kayıt yaptıramayan ve 22/06/2018 tarihi itibariyle terhis olduğu anlaşılan adayların planlamalarının yapıldığı yer açıklandı. 

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI’NDAN POMEM ADAYLARINA ASKERLİK DUYURUSU

Söz konusu duyuruya göre, 19. Dönem POMEM sınavında başarılı olduğu halde askerlik nedeniyle eğitimlerine başlamayan adayların Erzincan POMEM Müdürlüklerine planlamalarının yapıldığı duyuruldu. Yayımlanan duyuruda adayların bundan sonraki süreçlerde yapacakları işlemlere dair de bilgiler verildi. 

Polis Akademisi Başkanlığı’ndan Yayımlanan Duyuru

19. Dönem POMEM sınavını asıl veya yedek olarak kazanmış olup eğitime başlaması gereken tarihte silahaltında olduğundan planlandığı okula kayıt yaptıramayan ve 22/06/2018 tarihi itibariyle terhis olduğu anlaşılan adayların planlaması Erzincan POMEM Müdürlüğüne yapılmıştır. Planlaması yapılan adayların 28/06/2018 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimine katılmak üzere 27/06/2018 tarihi saat 17.00’ye kadar Erzincan POMEM Müdürlüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kamupersoneli.net – ANKARA