Emniyet Personeli

Polis Akademisi Polis Alımı Takvimi Belli Oldu Mu? PÖH – POMEM – PMYO

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamalarında Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde polis alımlarının devam edeceğini belirtti. Bakan Soylu’nun açıklamalarına göre polis alımlarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyuucularımızla paylaşıyoruz. 

35 BİN POLİS ALINACAK

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında 2018 yılı içinda 10 bin polis alımının daha yapılacağını ifade etti. Bunun yanı sıra Bakan Soylu açıklamalarında 2019 yılında da toplam 35 bin polis alımı yapılacğaını ifade etti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce yaptığı açıklamalarında da PÖH alımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Soylu açıklamalarında yeni alımlarda kadın PÖH alımı yapılacağını da ifade etmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarına göre 2019 yılında toplam 35 bin polis alımı yapılacak. Alımların 2019 yılı için farklı farklı ilanlar şeklinde gerçekleştirilmesi beklenmektedir. 

Polis alımları hakkında bir gelişme meydana geldiğinde adaylarımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Bunun yanı sıra yayımlanacak olan polis alım ilanlarında genel şartların nasıl olacağı adaylar tarafından araştırılıyor. Bundan dolayı bir önceki polis alımındaki genel şaratları okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

MUHTEMEL GENEL ŞARTLAR

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En az lise veya dengi okul olmak üzere, ön lisans, lisans veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibariyle 28 yaşından gün almamış olmak (31 Aralık 1989 ve sonrasında doğanlar), Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak”

ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Artık 18 yaşını dolduranlar da başvurabilir lütfen

  2. Ilk okul mezunuyum askerliğimi yaptım sicilim temiz .yaslm23 polis olmayl çocukluğumda ayalimdi bir sanlsz olabilrmi bakanlm.

  3. Pöh sinavi bir an once açılsın da yeter yanii bekle bekle sabir tasi olduk

  4. Erkekler içinde lise mezunu poh alımı yapilacakmi yoksa kızlar içinmi sadece

  5. 1090 mart dogumluyum basvurabilir miyim o kismi net anladim yardimci olur musunuz?

  6. Önlisans kpss 65 e indirilsin lütfennn 69.9 da kaldım hayellerim yıkıldı önlisans 2 yılda bir yapılıyor lisans her yıl haksızlık ayrıca lisans 7000 kişi alınıyor önlisans 2000 kişi ve ben 3 sene bekliycem lisans ise her yıl giriyor sınava haksızlık lütfenn önlisans kpss puanı 65 e düşsünn lütfennn yetkililere sesleniyorumm duyun sesimiziiiiii

  7. Önlisans 65 olsunnn lütfenn düşürünn lisansla önlisans arasında uçurum fark varrr

  8. Ben 2 aydır pöh tı takip ediyorum ben çok mücadele ediyorum pöh olmak için

  9. Eğer bu yazıyı okuyan devlet büyüklerim varsa lütfen bayan pöh alımı yapın ve bian önce yapın artık bu vatan sever evlatlarınızın gözlerinin içine bakıp bizdeki bu aşkı görün lütfen artık bulun ve alın bizi bulun bizi bulun bizi bulun bizi Lütfen büyüklerim artık görün bizi o kadar koşturuyoruz bizi görün artık polis olmak subay olmak istiyoruz …. Bizi bulun..

  10. Önlisans ta lisans ta 55 olmalı bu hak önlisans lara tanınması gerekiyor bütün öğrenciler kötü aldı sesimizi duyun