Emniyet Personeli

Polis Akademisinden PÖH Alımı Müjdesi Bekleniyor

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından binlerce aday PÖH alım ilanının yayımlanmasını bekliyor. 

KADIN PÖH ALIMI YAPILACAK

Bundan önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PÖH alımları hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu açıklamalarında kadın PÖH alımının da yapılacağını da ifade etmişti.

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında “Bizim gençlerimiz enteresanlar ve çok güzeller… Normal polis olmak isteyenler de var ama en çok buna abananlar Özel Harekatçı olmak istiyor. Genç kızlar ‘ben Özel Harekatçı olmak istiyorum’ diyor. Bu sefer Özel Harekatçı aldığımız zaman bilsinler ki kızlarımızı da alacağız. İnşallah bu süreci bu söylediğim ilkeler çerçevesinde gerçekleştireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

1 OCAK ESAS ALINIYOR

Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarının devamında geçmişteki 10 bin kişilik alım için 285 bin kişinin başvuru yaptığını ve yaş olarak 1 Ocak’ın esas alındığını ifade etti.

10 BİN KİŞLİK PÖH ALIM İLANI BEKLENİYOR

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan 10 bin kişilik PÖH alım ilanına başvuru yapamayan adaylar ve yeni alım için kendini hazırlayan adaylar bir an önce ilanın yayımlanmasını bekliyorlar. Adaylar şartların bir önceki, alımda olduğu gibi esnetilmiş bir şekilde olmasını 10 bin kişilik alımın olmasını ve yaş şartının da 32 olmasını talep ediyorlar. 

Ancak ilanın ne zaman yayımlanacağı hakkında Polis Akademisi Başkanlığından bir açıklama yapılmadı. Bu konu hakkında bir açıklama yapıldığında veya ilan yayımlandığında anlık bildirim almak için uygulamamızı indirin:

Bir Yorum

  1. Normal polis olarak alinmali.daha sonra siniflara ayrilmali.onlisans kpss puani 60 olmali.

  2. LİSE MEZUNU KPSS VE ASKERLİK ŞARTSIZ KADIN – ERKEK PÖH ALIMI TALEP EDİYORUZ…BU KONUYA Bİ AÇIKLIK GETİRİLSİN ARTIK 2 YILDIR BEKLİYORUZ.

  3. LİSE MEZUNU KPSS VE ASKERLİK ŞARTSIZ KADIN – ERKEK PÖH ALIMI TALEP EDİYORUZ…

  4. Evet yaş sınırı 30 olsun en azindan ve önlisanslar için 2016 kpss puanına değilde 2018 i ön görsunler yada önlisanslar için de 60 puanı ön görsünler.

  5. Cani gónúlden umutla bkliyorum mujdeli haberinizi nolur artik duyulsun sesimiz

  6. Pöh alımı bir an önce olsun gençlerin önü acısın lise mezunu olarak alımlar yapılsın gençlerin önünü açalım

  7. Pöh alımı zaten oluyor her dönemde normal alım sonrası 6 aylık eğitimini tamamlayan arkadaşlardan gönüllü ve istekli olanlardan 400 500 kadarı 4 aylık egitim kusrsu için Karabük Ozel hareket okuluna gelir.her dört ayda bir Karabük de 400 500 arasi poh mezun oluyor.son mezuniyette Iç işleri bakanımızda katıldı kısacası yine lisans ve önlisans normal alım okur kurs sonu poh olmak istiyenler Karabük Ozel harekat okuluna gelir

  8. Bence polis lisesi olmalı benim kizım polis olmak istiyor oyuzden her şehirde lisesi açılmadı lazım bir çocuk bukadarmi polis aşkı ile yaşar kizım tam vatan için bayrak için yaratildım ben diyor lisesi açilsın

  9. Lütfen kpss şartsız polis özel harekat alımı yapılsın bir senedir bayan alımı bekliyorum

  10. Askerlik şartı kalkmalı. Kpss orta ve önlisans ortalaması 60 puan olmalı.

  11. Yaş sınırı 30u geçmemeli bence ayrıca en az lise mezunu olmalı orta öğretim ile lisanslar öncelikli olmalı düşük kpss şartı getirilmeli 50 55 gibi doğrusu bu şekilde olmalı

  12. Pomem alımları kpss puanı 60 yada 65 olunmalı lisans puanına göre 10 puan aralık çok bi mesafe isteyen başvuru yapabiliyo elemeler farklı şekil olmalı 2 puan eksiginsen başvuru yapamıyoruz kaç kişi böyle mağdur olundu ricamiz bu başvurular için önlisans kpss puanının düşürülmesi.

  13. Bekçilik polis ile tüm.haklara sahipse başvuru yapılması için askerlik şartının kalkması gerekir o şekil de aynı hakka sahip olmuş olunur çok geç olmadan böyle düzeltmelerle karara varılırsa çok memnun oluruz.

  14. Lütfen yaş sınırı 35 olsun hem polis özel harekat,bekçilik ,uzman jandarma

  15. Bundan ikiyil once pöh mulakatina girdim 28 sn altinda yapan sinavi geciyor deniliyor .. Bu surenin ustune cikalmasi gerekiyor bircok cok isteyen hakaten gonulden isteyen bu mesleği boyke sacmalik yuzunden kazanamadilar insan heyacan yapiyor heyacanina yenik dusuyor boylece kazanamiyor lutfen surenin kaldirilmasi yada baska cozumler yapilmasini istiyoruz.

  16. Şu 1989 olmak nedir yaaa valla 89lu olmaktan basima gelmedik kalmadi yapin 30 veya 31 de katilim olsun yaş sinirlamasi nedir yawww

  17. O kadar üniversite mezunu işsizken liseye kadar düşürmeyin alımları. Yaş şartını yükseltin biraz

  18. Lisans mezunu kpssiz alım olmalı o kadar yıl okuduk bunun için

  19. Lisans mezunu kpssiz alım olmalı o kadar yıl okuduk bunun için

  20. Yaw 35 yapın Allahaşkına lütfen ya valla zaten anlamadım bu istikrarsızlık nedir ya siz 35 yapınca sanki herkes girebilecekte ! Mutlaka elenen olacak ama insanlara bir hak tanıyın adalet lütfen yetkililer

  21. sayin bakanim poh aliminda şu yaş şartını 35 yapalim hayallerimize ulasalim sizede dua edelim

  22. Lutfen yas 32 olsun ve lise mezunu alimi artik bizede gulsun sanss

  23. Bari burada ön lisanslara adil davranılsın Allah aşkına

  24. Boyda ve yaşta esneklik yapın lütfen 31 aralık maddesini 1ocak esas alin beni ve başvuracak herkesi mağdur ediyor lütfen düzenleme yapin