Emniyet Personeli

Soylu duyurdu: 500 bekçi alımı yapılacak!

İstanbul’da “Türkiye Sevdasıyla Yaşımız Hep 18” temasıyla düzenlen AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılan  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bekçi alımı bekleyenlere çok önemli bir müjde verdi.

EGM İÇİNDE 22 BİN BEKÇİ VAR!

Emniyet Genel Müdürlüğü içinde bekçi sayısının 30 bine çıkarılacağını dile getiren İçişleri Bakanı Soylu , 22 bin bekçi olduğunu ifade ederek, “Bir de zaten 30 bin kadro verdiniz. 8 bin 500 bekçinin imtihanları bitti. Yarın inşallah arkadaşlarımıuz son bir değerlendirme daha yapacak ve açıklayacak. İstanbul ‘a 500 bekçi daha verildi ve İstanbul ‘a toplamda 1500 bekçi alınacak.” dedi.

Soylu duyurdu: 500 bekçi alımı yapılacak!

HIRSIZLIKLARIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

Ayrıca Bakan Soylu, “Evden hırsızlık sayılarında ciddi bir düşüş yaşanmaktadır. Yaşanan düşüşte bekçilerin payı oldukça büyüktür. ” dedi.

Soylu duyurdu: 500 bekçi alımı yapılacak!

YARIN KRİTİK GÜN

Bekçi alımları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Soylu yaptığı açıklamada yarın son bir değerlendirmenin olacağını, değerlendirme sonrası sonuçların açıklanacağını söyledi. Bu açıklamaya göre bekçi alımı mülakat sonuçları bu hafta açıklanacak.