Emniyet Personeli

18'inci Dönem POMEM Sonuçları Bekleniyor

 2016 POMEM Sonuçları İçin Polis Adaylarının Bekleyişi Sürüyor


2016 POMEM 10 Bin alım için adayların sınav işlemleri 18 Ekim 2016 tarihinde sona ermişti. Polis olmak isteyen adaylar çeşitli sağlık, fiziki yeterlilik ve mülakat sınavlarına tabi tutuldular.

Söz konusu polis alımlarında 9 Bin Erkek, 1000 Kadın aday olmak üzere toplam 10 bin polis adayı alımı yapılacak.


POLİS ALIMI İÇİN SONUÇLAR EKİM AYI SONUNDA AÇIKLANABİLİR

Yapılan fiziki yeterlilik ve mülakat sınavlarını başarı ile tamamlayan adaylar sonuç açıklaması için  polis akademisi başkanlığının resmi sitesinden gelecek duyuruyu bekliyor. Sonuçlarının 28 Ekim 2016 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. 

Özel Harekat ve Polis Memuru Alım İlanları Bekleniyor

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün 20 bin polis alımı daha yapacağı biliniyor. Özel harekat polisi alımları için başvurular 10 Ekim’de başlayacaktı fakat çeşitli nedenlerden dolayı başvuru süreci ertelendi. Söz konusu alımlar için sürecine ne zaman başlayacağı ise hala merak konusu.

Kamu personeli haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Polis alımları ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın…

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Askerlik yapmış olması şartının kaldırılması gerek bu şart yüzünden yüzlerce kişi başvuru yapamıyor. Bu şartın biran önce kaldırılmasını talep ve rica ederim

  2. Ilk baswuru tarihi baz alinmasi gerek bizde bu vatana faydamiz olsun istiyoruz… Ertelendikce zaman geciyor. Tesekkur ederim ilginiz icin.

  3. Lütfen kadın adaylarıda goz onunde bulundurun emek verdık okuduk bizde iş istıyorum kadın erkem esıtlıgını dılle degıl gozle gorulecek seylerle kanıtlarsanz kadınların da özguvenı yerıne gelır .

  4. askerlik yapılacak arkadaşlar kaçarı yok biz nasıl yaptıysak sizde paşa paşa yapacaksınız…