Emniyet Personeli

2 Bin Komiser Yardımcısı Alım Sınavını Kazananlar Dikkat !

Polis Akademisi Başkanlığı’na, 1800 erkek, 200 kadın toplam 2 bin komiser yardımcısı alımı için yapılan sınavın sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı, sınavı kazanan komiser yardımcısı adayların intibak eğitimlerine ilişkin bir duyuru yayımladı.

Duyuruya göre; sınavı asil olarak kazanan adayların en erken 25 Eylül 2016 saat 08.00’da, en geç 17.00’da eğitim için Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Yerleşkesi’nde olmaları gerekiyor.

Adayların intibak eğitimi için yanında bulundurması gereken belge ve eşyalar şöyle:

-2 adet Lisans Diploması fotokopisi

-2 adet Lise Diploması fotokopisi
-Lacivert pantolon
-Mavi gömlek
-Kravat
-Siyah ayakkabı
-Eşofman takımı
-Terlik
-Temizlik ve traş malzemeleri

Polis Akademisi Başkanlığı’nın intibak eğitimine ilişkin duyurusu şöyle:

“2016-2017 Eğitim – Öğretim Dönemi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Müdürlüğüne 1800 erkek, 200 kadın olmak üzere toplam 2000 Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı Sınavı Sonuçları açıklanmıştır. Açıklanan sonuçlara göre Asil olarak kazanan adayların en erken 25.09.2016 Pazar günü 08:00 de en geç 17:00’de intibak eğitimi için Polis Akademisi Gölbaşı Yerleşkesi’nde aşağıda belirtilen evrak ve eşyalarıyla birlikte hazır bulunması gerekmektedir. Yedek olarak kazanan adaylar için sitemizdeki duyurulara duyarlı olmaları gerekmektedir. Asil olarak kazanan adaylardan mevcut asker veya askere gidecekler için gerekli yazılar Askerlik Şubelerine Başkanlığımızca yazılacaktır.

2 adet Lisans Diploması fotokopisi
2 adet Lise Diploması fotokopisi
Lacivert pantolon
Mavi gömlek
Kravat
Siyah ayakkabı
Eşofman takımı
Terlik
Temizlik ve traş malzemeleri

Not: İntibak eğitiminde ve sağlık raporu için gidilecek hastanede Lacivert Pantolon, mavi gömlek, kravat, siyah ayakkabı giyilecektir.
Günlük kullanımında giyilecek elbiselerin 2 hafta kullanılabilecek şekilde getirilmesi gerekmektedir.”

Kamupersoneli.net