Emniyet Personeli

PÖH Adayları Dikkat ! Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ? ( Mülakat Tarihi ve Sınav Parkuru )

PÖH Başvuruları Sona Erdi 

Bilindiği gibi Polis Özel Harekat Başvuruları 2 Kasım 2016 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden başlamıştı. Başvurular 12 gün devam ederek 14 Kasım 2016 tarihinde sona erdi. 

Başvurularda Polis Akademisi Sitesi Çöktü 

10 bin PÖH alımı ilanına 285 bin kişi başvuru yaptı. Bu bağlamda Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresine çok fazla ziyaretçi girişi olduğundan dolayı adaylar başvurularını yaparken oldukça zorlandılar. 

PÖH Başvuru Sonuçları ve Mülakatlar Ne Zaman Duyurulacak ? 

10 bin PÖH alımı başvuru sonuçları ve mülakatlar hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak konu ile alakalı olarak ilgili kurumlardan herhangi bir açıklama yapıldığında sizleri sitemiz ve KAMU PERSONELİ mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

PÖH Mülakat Parkuru 

Polis Özel Harekat parkuru hakkında şuanda net bir paylaşım bulunmuyor. Ancak beklenilen parkur 2015 yılı parkurunun uygulanmasıdır. 2015 yılındaki parkur ise şöyle;

Adaylar parkura ” BAŞLA ” komutu ile başlayacaklar. Lastik içinden geçme, ağırlık taşıma, sağlık topuna dokunma, slalom koşu ve engel etabını tamamlamak zorundalar. Herhangi bir etabı yapamayan adaylar eleneceklerdir. Parkur 27 metre uzunluğunda ve 14 metre eninde olacaktır. Ayrıca Fiziki Yeterlilik Sınavına katılacak olan adaylar spor malzemelerini yanlarında getireceklerdir. 

Kamupersoneli.net – ANKARA