Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığı :"Karaman PMYO Müdürlüğüne Planlanan Adayların Dikkatine"

 17.Dönem POMEM Özel Harekat Giriş Sınavı Sonucunda Karaman PMYO Müdürlüğüne Planlanan Adaylar . Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinden 11-22 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılan 17.Dönem POMEM Özel Harekat Giriş Sınavı sonuçlarına göre Karaman PMYO Müdürlüğüne asıl olarak planlanan adayları yakından ilgilendiren bir duyuru yayımlandı. Duyuruya göre intibak eğitimine başlayacak adayların söz konusu eğitimlerin yapılacağı POMEM Müdürlüklerinde 15 Mayıs 2016 mesai bitimine kadar hazır bulunmaları gerektiği vurgulandı. Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sayfasından yapılan duyuru şu şekilde ; 


11-22 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılan 17.Dönem POMEM Özel Harekat Giriş Sınavı sonuçlarına göre Karaman PMYO Müdürlüğüne asıl olarak planlanan adaylar, Karaman PMYO Müdürlüğünün kuruluş ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğüne dönüştürme işlemlerinin tamamlanmamış olması nedeniyle diğer POMEM Müdürlüklerine planlanmıştır.

Adaylar geçici kayıt için intibak eğitiminin başlayacağı 15 Mayıs 2016 günü mesai bitimine kadar yeni planlandıkları POMEM Müdürlüklerinde hazır bulunacaklardır.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinden söz konusu sonuçları görebilmek için lütfen TIKLAYINIZ

Kamudan haberler, PMYO haberleri, EGM duyuruları ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara