Engelli Personel Alım İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Engelli İşçi Alımı Yapıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü, Devlet Personel Başkanlığının resmi web aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Emniyet Genel Müdürlüğü kendi bünyesinde görevlendirmek üzere engelli personel alımı yapacağını duyurdu.

Yayımlanan ilan hakkında detayları genel şartları ve başvuru ayrıntılarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

BAŞVURU DETAYLARI

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan engelli personel alım ilanında bir adet gıda mühendisi alımının yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular ise Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yapılacaktır. İlana başvurular 24 Nisan 2018 tarihinde başladı ve 3 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecektir.

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu bağlamda adayların “Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak, Adli Sicil ve Arşiv kaydı bulunmamak,  Gıda Mühendisliği görevini yapmasına engel sağlık sorunu bulunmadığını tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alacağı Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adaylarda 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranmaktadır. Bunun yanı sıra adayların 2016 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına (EKPSS) girmiş olmaları gerekiyor ve adayların EKPSS puanlarının esası alınacaktır.

Bir Yorum

  1. Ben erdal Turkeli engelli biriyim normal engelli biriyim is istiyorum sizde Allah rİzasİna diyorum benim tellefon numaram 05412099802

  2. Ben mehmet engelim işim yok evim kira 2 cocuk cok zordayım devlet büyüklerimden yardım bekliyom