- Haberler
- Gündem
- Erdoğan Dahil Milyonlarca Kişinin Kimlikleri Çalındı Denmişti! Nüfus Müdürlüğü'nden Açıklama Geldi!
Erdoğan Dahil Milyonlarca Kişinin Kimlikleri Çalındı Denmişti! Nüfus Müdürlüğü'nden Açıklama Geldi!
Akşam saatlerinde birçok haber sitesinde yer alan haberlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dahil milyonlarca kişinin kimlik bilgilerinin çalındığı iddia edilmişti.Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla iddiaların yalan o
Akşam saatlerinde birçok haber sitesinde yer alan haberlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dahil milyonlarca kişinin kimlik bilgilerinin çalındığı iddia edilmişti. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamayla iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Merkezi Nüfus İdaresi Sisteminden (MERNİS) kimlik ve adres verilerinin sızdırıldığına dair yalan haberlere ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada iddiaların asılsız olduğu belirtildi.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde;
Bakmadan Geçme





