• Haberler
  • Gündem
  • Ermenistan'dan Gence'ye gece yarısı füzeyle hain saldırı! Ölü ve yaralılar var! İlk görüntüler..

Ermenistan'dan Gence'ye gece yarısı füzeyle hain saldırı! Ölü ve yaralılar var! İlk görüntüler..

Ateşkes imzalanmasına rağmen Ermenistan, gece yarısı Azerbaycan'ın en büyük ikinci kent merkezine füzeyle saldırdı.Sivil yerleşim birimlerine düzenlenen füze saldırılarında 7 sivil vatandaş hayatını kaybetti, 33 kişi de yaralandı.

Ateşkes imzalanmasına rağmen Ermenistan, gece yarısı Azerbaycan'ın en büyük ikinci kent merkezine füzeyle saldırdı. Sivil yerleşim birimlerine düzenlenen füze saldırılarında 7 sivil vatandaş hayatını kaybetti, 33 kişi de yaralandı.

Haber

PATLAMANIN ŞİDDETİYLE CAMDAN FIRLADIM

Düzenlenen hain saldırıda eşini kaybeden Rahib Halilov, saldırının gece 2 sularında gerçekleştiğini belirterek, o anları şu şekilde anlattı:

"İki oğlum var ikisi de cephede savaşıyor. Biri Murov'da, diğeri ise Gedebey'de. Gece füze nasıl geldiyse beni aynadan dışarı fırlattı. Onun için sağ kaldım. Gece saat ikiydi patlamanın şiddetiyle beni camdan dışarı fırlattı. Eniştem ağır yaralandı, eşim ise enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Eşimi enkazdan güçlükle çıkardılar. Şarapnel başına isabet etmişti"

Haber

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bölgede sadece sivillerin olduğunu belirten Halilov, enkaz çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ""Bazı komşularımız da hayatını kaybetti. Bazıları ise hala enkaz altında. Kurtarma çalışmaları devam ediyor" dedi.

Haber

Görevliler, enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmasına devam ediyor.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme