Eski Hükümlü Alım İlanları

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eski Hükümlü Şoför Alıyor

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İşkur’da terörle mücadeleden yararlanan veya eski hükümlü olarak kaydı olan adaylar arasından işçi alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular, İşkur üzerinden alınacak. 

Alınacak İşçi:

* Şoför (1)

Genel Şartlar:

* İşçi alım ilanına başvuracak adayların; ilkokul mezunu olmak, E sınıfı sürücü belgesi olmak, SRC2 belgesi olmak, kurstan tecrübeli olmak, Türkiye İş Kurumunda Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan statüsünde kaydının olmak şartlarını taşımaları gerekiyor.

Genel Açıklamalar:

* Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde herhangi bir Çalışma Ve İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden, En Yakın Hizmet Noktası Biriminden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden bireysel üye olarak başvuru yapabilecekler.

*  Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

* Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Başvuru Süreci ve Yeri:

* Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işçi alım ilanında talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları 16 Şubat 2017 mesai bitimine kadar İşkur İl Müdürlüklerinden ya da İşkur resmi sitesi üzerinden yapılacak.

Bir Yorum

  1. Daha önce alındı yeterli sayı olmadımı tekrar mı alıcak şoför