Eski Hükümlü Alım İlanları

Çukurova Üniversitesi Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

Çukurova Üniversitesi, İşkur aracılığıyla duyurduğu bir ilan ile eski hükümlü işçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanın detayları şu şekilde, 

ALINACAK PERSONEL SAYISI

– 2 Kişi

GENEL AÇIKLAMALAR

– İlana başvuracak adaylar en Ortaöğretim(Lise ve Dengi) mezunu olmaları gerekmektedir. Kamu kurum ve kuruluşlarının Eski Hükümlü/TMY statüsündeki sürekli/geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Taleplere başvuruda 2016 KPSS sınav sonuçları geçerli olup, KPSSP94 puan türünde en az 1 puanı olanlar başvurabilirler. Nihai listede yer alanlar,eğitim,tecrübe,öncelik durumu, yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı/sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum/kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Durumlarını belgeleyemeyen veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilir. Merkezi sınavdan muaf kişilerden(öncelikli) başvuranlar öncelik belge tarihlerine göre eskiden yeniye doğru ve merkezi sınav kapsamında başvuranlar da en yüksek puanlıdan başlamak suretiyle talep sayısının 3 katını geçmeyecek şekilde sıralanarak isim, adres vb. bilgileri içeren nihai listeler talep sahibi kamu kurum/kuruluşuna bildirilir.

BAŞVURU SÜRECİ

İlana başvurular 17 Mayıs 2017 tarihi itibariyle başlayacak olup, son başvuru tarihi 08 Mayıs 2017 olarak açıklanmıştır. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum