Eski Hükümlü Alım İlanları

Van Devlet Su İşleri Müdürlüğü Personel Alımı

Devlet Su İşleri Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere 1 Hükümlü Personel alımı yapacak.

Devlet Su İşleri Müdürlüğü tarafından İŞKUR’a 1 gükümlü işçi alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR işsizlere iş bulduğu gibi eskiden hafif suçlardan dolayı hüküm giymiş ve hükümlü olması sebebiyle özelde veya devlet kurumlarında iş bulamayan kişilerin hayata tekrar kazandırılması ve eskiden işledikleri suçlara tekrar meğil etmemeleri için devlet kurumlarında iş imkanı sağlamaya devam etmektedir. Alınacak olan personeller genel olarak yaptıkları başvuruları onaylananlar arasından seçilmekle ve kura ile belirlenmesi yapılmaktadır.


Devlet Su İşleri 17. Bölge Müdürlüğü tarafından İŞKUR Resmi İnternet sitesinde yayınlanan resmi bildiri ile eski hükümlü personellere istihdam sağlanacağı açıklandı

Alım Yapılacak Pozisyon

Devlet Su İşleri 17. Bölge Müdürlüğü kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve alınacak olan personel sayısı nedir?

İŞKUR’da yayımlanan ilanda bir kişilik kadronun boş olduğu ve istihdam sağlanacak olan pozisyonun ise Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü olduğu açıklandı.

Başvuru Şartı

İlgili kadroya başvurmak isteyen adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına Girmiş olması ve KPSS94 sınavından en az 1 puan almış olması gerekmektedir. Başvurulara alınacak adayların 94 doğumlu adaylar tercih edilecek. Başvuran adayların Van’da ikamet etmeleri gerekmektedir.

Kadroya başvurmak için http://www.iskur.gov.tr/ sitesini ziyaret edebilir ya da size en yakın İŞKUR şubesine gidebilirsiniz.

Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum