• Haberler
  • Gündem
  • FETÖ'nün Eğitim Yapılanmasına Operasyon: 100 Gözaltı Kararı

FETÖ'nün Eğitim Yapılanmasına Operasyon: 100 Gözaltı Kararı

100 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ soruşturması yürütülüyor.Yürütülen soruşturma kapsamında örgütün 'eğitim yapılanması'nda yer aldıkları ve şifreli mesajlaşma programı 'ByLock'u kullandıkları gerekçesiyle me

100 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ soruşturması yürütülüyor. Yürütülen soruşturma kapsamında örgütün "eğitim yapılanması"nda yer aldıkları ve şifreli mesajlaşma programı "ByLock"u kullandıkları gerekçesiyle meslekten ihraç edilen 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Konu ile ilgili olarak Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir operasyon başlatıldı. Başlatılan operasyonda eski okul müdürler, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin de bulunduğu 29'u kadın 73 kişi yakalandı.

Ayrıca Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri 2'sinin önceki soruşturmalardan tutuklu bulunduğu iin 25 kişiyi arama çalışması başlattı ve başlatılan çalışma devam ediyor.

Kamupersoneli.net - ANKARA

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme