• Haberler
  • Gündem
  • FLAŞ AÇIKLAMA! Yüz yüze eğitimde detaylar belli oldu

FLAŞ AÇIKLAMA! Yüz yüze eğitimde detaylar belli oldu

Eylül ayı yaklaşırken yüz yüze eğitim le ilgili açıklamalar peş peşe yapılıyor.Son olarak AKP Sözcüsü Ömer Çelik de son dakika açıklamasıyla yüz yüze eğitim e dair gelişmeleri aktardı.

Eylül ayı yaklaşırken

yüz yüze eğitim

le ilgili açıklamalar peş peşe yapılıyor. Son olarak AKP Sözcüsü Ömer Çelik de son dakika açıklamasıyla

yüz yüze eğitim

e dair gelişmeleri aktardı.

Çelik, "2021-2022 eğitim yılı 6 eylülde başlayacak. Bu sene tüm kademelerde haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılacak,  ders saatleri azaltılmayacak. Ders saatlerinin azaltılmaması öğrencilerin geleceği açısından çok önemli. Mazereti olan öğrenciler EBA üzerinde devam edebilecek." diye konuştu.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de, sel bölgesinde yapılacak yüz yüze eğitimle ilgili açıklamada bulundu. Özer,

"Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 6 Eylül'de eğitim öğretimin başlamasıyla ilgili her türlü hazırlığımızı tamamlamış bulunuyoruz" ifadesini kullandı.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme