• Haberler
  • Gündem
  • Gece yarısı Elazığ'da büyük deprem! Çevre iller de hissetti! AFAD açıkladı

Gece yarısı Elazığ'da büyük deprem! Çevre iller de hissetti! AFAD açıkladı

Gece saatlerinde gelen son dakika haberine göre Elazığ'da büyük bir deprem oldu.Çevre illerin de hissettiği depreme ilişkin son veriler ve detaylar AFAD tarafından açıklandı.

Gece saatlerinde gelen son dakika haberine göre Elazığ’da büyük bir deprem oldu. Çevre illerin de hissettiği depreme ilişkin son veriler ve detaylar AFAD tarafından açıklandı. Yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4,5 olarak açıklandı!

AFAD sonrasında Kandilli Rasathanesi tarafından da deprem açıklaması yapıldı. AFAD yaptığı açıklamasında depremin büyüklüğünü 4,6 olarak duyurdu. Depremin derinliği 11,11 km olarak ifade edildi. İşte depremin son gelişmeleri..

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ

AFAD’ın yaptığı son dakika açıklamasına göre deprem Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana geldi. Deprem saati 01.44 olarak kayıt altına alınırken büyüklüğü 4,6 olarak ifade edildi.

ÇEVRE İLLER DE HİSSETTİ

Elazığ merkez üslü depremi çevre illerin de hissettiği açıklandı. Kandilli depremin büyüklüğünü 4,5 olarak kayıt altına alırken deprem Diyarbakır ve Malatya gibi illerde de hissedildi.

Haber

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme