• Haberler
  • Gündem
  • Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur görevden alındı!

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur görevden alındı!

Gelecek Partisi İzmir il başkanı Cem Kavur tarafından İzmir Gelecek Partisi yöneticisi ve engelli birim başkanı Hakan Aydın'ın tokatlandığı iddiası şikâyet dilekçesi ile birlikte gündeme bomba gibi düşmüştü.SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU İzmir'de geçtiğimiz a

Gelecek Partisi İzmir il başkanı Cem Kavur tarafından İzmir Gelecek Partisi yöneticisi ve engelli birim başkanı Hakan Aydın’ın tokatlandığı iddiası şikâyet dilekçesi ile birlikte gündeme bomba gibi düşmüştü.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

İzmir'de geçtiğimiz ay Gelecek Partisi İzmir il başkanı Cem Kavur ve bazı İl Yürütme Kurulu üyeleri arasında meydana gelen sorunlar gündeme gelmesinin ardından Gelecek Partisi İzmir İl Yönetimi’nde istifa krizi ortaya çıkmıştı. Gelecek Partisi Genel Merkezi tarafından İzmir'de Gelecek Partisi yeni il başkanı atamak ve yeni yönetim oluşturulması için başta İl Başkanı Cem Kavur olmak üzere tüm yönetimin istifası talep edilmişti. İl başkanı Kavur ve yönetimde bazı isimler istifa etmeyi onaylarken İl başkanı Kavur ile sıkıntısı olanlar istifa etmeyi kabul etmedi.

ADLİYEYE GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI OLARAK GİTMEMESİ İSTENİYORDU

Gelecek Partisi İzmir İl başkanlığında yaşanan kriz sonrasında genel merkezin Gelecek Partisi İzmir il başkanı Cem Kavur'un istifasını istemesindeki en büyük nedeni ise adliyeye İl Başkanı Kavur’un il başkanı olarak gitmesini engelleyerek tepkileri en aza indirmek olduğu öne sürüldü.

GELECEK PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Hakan Aydın’ın il başkanı Cem Kavur hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunması sonrası, genel merkez tarafından Kavur’un istifası alındı.  Kavur'un istifası alınmasının ardından İzmir'de Gelecek Partisi il başkanı Cem Kavur görevden alınmış oldu.

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme