- Haberler
- Gündem
- Gelinim Mutfakta yarışmasının Demet Akalın'dan sonra kalıcı sunucu netleşti! Artık o sunacak!
Gelinim Mutfakta yarışmasının Demet Akalın'dan sonra kalıcı sunucu netleşti! Artık o sunacak!
Kanal D ekranlarının uzun soluklu yarışma programları arasında olan Gelinim Mutfakta yarışması uzun bir süredir haftalık olarak sunuluyordu.Son olarak Demet Akalın'ın sunduğu ancak anlaşmazlıklar sebebi ile programdan ayrılması sebebiyle program sunucusuz
Kanal D ekranlarının uzun soluklu yarışma programları arasında olan Gelinim Mutfakta yarışması uzun bir süredir haftalık olarak sunuluyordu. Son olarak Demet Akalın’ın sunduğu ancak anlaşmazlıklar sebebi ile programdan ayrılması sebebiyle program sunucusuz kaldı. Her hafta ünlü bir ismin sunduğu yarışma programının kalıcı sunucusu netleşti.
Onur Büyüktopçu, Fatih Ürek, Seda Sayan gibi isimlerin sunuculuk yaptığı Gelinim Mutfakta yarışma programına bir süredir uzun süreli sunucu aranıyordu. Birçok ismin bir haftalık sunuculuk yaptığı yarışma programın kalıcı sunucusu netleşti.
TURGAY BAŞYAYLA SEÇİLDİ
Şarkıcılık ve sunuculuk yapan Turgay Başyayla geçtiğimiz hafta Gelinim Mutfakta yarışma programını sunmuştu. Başyayla sunduğu hafta program en yüksek reytinglerine ulaştı.
Başyayla, yeni işi hakkında konuşurken, “Bu işi çok sevdim, hem lezzet hem keyif alıyorum bu tür programlarda... Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşallah çok keyifli bir programla seyirci karşısında olacağım" dedi.
Bakmadan Geçme





