Genel

Akıllara durgunluk veren olay! Taksici hamile kadını arabası pislenecek diye indirdi! Kadın, sokakta doğum yaptı!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde dün ilginç bir olay yaşandı. Ayşe Haşim, doğum yapmak üzere hastaneye gitmek için taksi çağırdı. Eşi Mahmut Haşim ile bindiği taksiden, taksici tarafından indirildi. Olay yerine ambulans çağırmalarını söyleyen taksici, hızla olay yerinden uzaklaştı. Evlerine dönmek isteyen Ayşe Haşim, evine ulaşamadan, binanın merdivenlerinde doğum yaptı. Aynı anda olay yerine çağırılan ambulans ekipleriyle hastaneye kaldırılan kadının durumunun iyi olduğu belirtildi.

TAKSİ ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI

Akıl almaz olay, komşuların telefonlarında saniye saniye yansıdı. Hamile kadını, aracının pislenmesini bahane göstererek indiren ve olay yerinden giden taksi şoförü M.B. gözaltına alındı. Taksi şoförünün ifadesine göre, kadının kanlar içinde kalmasından korktuğu için araca almak istemediği öğrenildi.

Akıllara durgunluk veren olay! Taksici hamile kadını arabası pislenecek diye indirdi! Kadın, sokakta doğum yaptı!

2 DAKİKA SONRA AMBULANS GELECEK DEDİ

Yaşadığı olayın şokunu atlatamayan çift, olayı şu şekilde anlattı:

“Dün saat 10.00’du. Taksiyi aradım. 2 dakika sonra araba geldi. Benim eşimin sancısı vardı ama çok azdı. Eşim arabaya binerken sancısı arttı. Araba pislenir diye şoför çok sinirlendi. Sonra bizi dışarı çıkarıp ‘2 dakika sonra ambulans gelecek’ dedi. Sonra ambulans geldi. Bebeği ve eşimi alıp hastaneye gitti”

KADIN MERDİVENLERDE DOĞUM YAPTI

Olayı gören Emrah Kurt ise, yaptığı açıklamada şu ifadeyi kaydetti:

“Sabah eşimin balkondaki sesine uyandım. Balkona çıkıp ne olduğunu sorduğumda kapıda bir taksi vardı. Kadının doğum sancısı tutmuş. Doğum sancısından dolayı taksici, arabaya bindikten sonra doğum ilerleyince taksici arabasına almak istememiş. Taksici ambulans çağırmalarını söylemiş. Yakınları taksiciye götürmesini söyledi ama o götürmek istemedi. Kadını taksiden geri indirdi. Hasta evine giderken doğum gerçekleşti. Yani kadın merdivenlerde doğum yaptı. Daha sonra hemşire gelip gereken işlemleri yaptı. Sonrasında kadını kucağına alıp hastaneye götürdüler”