Genel

Batman'a çağ dışı olay! Filyasyon ekibindeki doktora çirkin saldırı!

Batman’da çağ dışı bir olay meydana geldi. Filyasyon ekibinde olan doktor, eve koronavirüs denetimi için gitti. Ancak gittiği evde uğradığı çirkin saldırı sonrasında burnu kırıldı. Konuyla ilgili Batman Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Batman Valiliği, yapmış olduğu açıklamasında, Pazaryeri Mahallesi’ndeki bir adrese kontrole giden filyasyon ekibindeki görevli Doktor Emrah Yavuzkılıç’ın denetim sırasında şahsın saldırısına uğradığı ve burnu kırıldığı belirtildi. Yapılan açıklamanın devamında ise, doktora saldıran kişinin emniyet güçleri tarafından yakalandığı açıklandı.

Batman'a çağ dışı olay! Filyasyon ekibindeki doktora çirkin saldırı!

AÇIKLAMA METNİ

Batman Valiliği’nin yaptığı açıklamada şu ifade kaydedildi:

“Olaya karışan iki kişi hakkında maske ve sosyal mesafe kuralına uymamaları nedeniyle idari yaptırım cezası uygulanmış, olayı gerçekleştiren saldırgan ise güvenlik güçlerince en kısa sürede yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilmiştir. Korona virüs pandemisi sürecinde gece gündüz demeden halkımızın sağlığı için görev başında olan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sağlık çalışanlarına yönelik bu gibi menfur saldırıları nefretle karşılıyor, saldırganları en ağır şekilde kınıyoruz”