Genel

Düğün yapacaklar dikkat! Tarihler 2021'e ertelendi!

Salgının ülkemizde etkisini iyice göstermesi sebebiyle düğün faaliyetleri bir süreliğine durdurulmuştu. Özellikle Mart ayından itibaren ertelenen düğünler yaz aylarına kaydırılmıştı. Yaz aylarının yavaş yavaş yaklaşmasıyla beraber evlenecek olan çiftler düğün salonlarının ön açılış tarihinin ilan edilmesini bekliyor.

SÜNNET DÜĞÜNLERİ 2021’E ERTELENİYOR

Koronavirüs salgını sonrasında yapılacak olan düğünlere ve etkinliklere büyük düzenlemeler getirilecek. Her şeyden önce sosyal mesafe kuralına dikkat edilecek, masa düzenlemesi bu kurallara göre yapılacak. Edirne’de kır düğün işletme sahibi olan Serkan Üneri sünnet düğünlerinin çok aciliyeti olmadığı için 2021 yıla ertelendiğini belirterek, “Sünnet düğünleri çok acil gözükmediği için gelecek yıla erteleniyor ancak evlenme düğünlerinde telaş var. Nikâhları yapılan çiftlerimiz bile var” ifadesini kullandı.

ÇİFTLER AÇILIŞ TARİHİNİ BEKLİYOR

Uzun zamandır evlenme hayali kuran ve bu yıl düğün yapmayı planlayan çiftler, dünyayı da etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla sarsıldı. Edirneli işletmeci Üneri, tüm masaları sosyal mesafeye göre ayarlayarak, her yeri dezenfekte etti. Düğün salonu işletmecileri de iş yerlerinin açılacağı konusunda belirtilecek tarihi bekliyor.

YOĞUN DÜĞÜN SEZONU BİZİ BEKLİYOR

Kapalı alanlardaki düğünlerin ve etkinliklerin riski olduğunun belirtilmesinin ardından kır düğünlerine büyük bir talebin olduğunu söyleyen Üneri, mekâna giriş yapan her davetlinin ateşinin ölçüleceğini, el dezenfektanı ve maske dağıtılacağının altını çizdi.