Genel

Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme! 10 Bin TL almışlar!

Veli Ünder tarafından öldürülmesi ardından gömülen Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten cinayeti hakkında son dakika gelişmesi yaşandı.

DUYGU ÇELİKTEN CİNAYETİNDE FLAŞ GELİŞME!

6 Eylül’de fatura yatırmak üzere evinden ayrılan ve Doğu Garajı bölgesinde bulunan yere gelen Çelikten’i komşusu Veli Ünder, annesinin hastanede olduğunu söyleyerek otomobiline alması sonrasından haber alınamaması ardından Duygu Çelikten için ailesi polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu.

17 SAAT SORGULANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili şüpheli ve şüphelileri yakalamak için başlatılan geniş çaplı çalışmada Çelikten’in katil zanlısı olduğu iddia edilen Veli Ünder’i her yerde arayan Antalya polisi, zanlıyı Muğla’nın Fethiye ilçesinde saklandığı evde yakalayarak Antalya’ya getirdi. Zanlı Veli Ünder, 17 saatlik sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 21 Eylül Cumartesi günü Çelikten’in cesedini Kepez ilçesi Aktoprak Mahallesi’ndeki ormanlık alanda yaklaşık 40 santimetre derinliğinde toprağa gömülü halde buldu.

Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme! 10 Bin TL almışlar!

FİRARİ KARDEŞLER YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Polis Veli Ünder’e yardım ettiğini belirlediği uyuşturucu madde satışı yaptıkları iddia edilen iki kardeşi de yakalayabilmek için başlattığı çalışmada firar olan iki kardeşi evinlerinde kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada uyuşturucu madde ve terazi ele geçirildi. Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Duygu Çelikten cinayetinde flaş gelişme! 10 Bin TL almışlar!

10 BİN LİRA ALMIŞLAR

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Veli Ünder’in, ormanlık alana götürüp öldürdüğü Çelikten’in cesedi gömmesi için 10 bin TL karşılığında S.Ö ve D.Ö kardeşleri tuttuğunu belirledi.