Genel

Flaş açıklama! Düğünler iptal edildi!

Konuyla ilgili bilgilendirme Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre kent genelinde denetimlerin devam ettiği ifade edilirken, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde yapılan denetimlerde düğün salonların da kontrol edildiği ve kapsamda 2 düğünün tedbirlere uyulmadığı tespit edildi. Bu sebeple de 2 düğünün iptal edildiği ve konuyla ilgili yasal işlemlerin başladığı duyuruldu.

13 DÜĞÜN SALONU KONTROL EDİLDİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelindeki denetimlerinin devam ettiğini duyurdu. Bayramın ikinci gününde yapılan denetimler toplam da 13 salonun kontrol edildiğini belirtti. Kentte yapılan kontrolde 2 düğünün salgın tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle iptal edildi. Düğün sahipleri hakkında da yasal işlem başlatıldı.

Flaş açıklama! Düğünler iptal edildi!

BELİRLİ SAATLERDE

Gaziantep Valisi Davut Gül, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamasında kentte sokak düğünlerinin yasaklandığını ve salonlarda düğün yapacakların ise saat 13.00 – 17.00 ila 20.00 – 23.00 arasında yapabileceklerini duyurmuştu.