Genel

KGM'den alım bekleyenler Bakan Karaismailoğlu'na seslendi: "İki yılımız boşa gidecek!"

KPSS’de istedikleri puanı alan ve bu puanları kullanmak isteyenler, Bakan Karaismailoğlu’na seslendi. Yapılan paylaşımda, “Sizlerden talebimiz daha fazla mağdur olmamamız; ülkesine hizmet için gerekli eğitimi almış, girdiği sınavda istenilen puana ulaşmış biz gençlerin, bu aldığımız yüksek puanları beklediğimiz KGM ilanında kullanmamızdır” ifadesini kullanılarak, yakın zamanda bekledikleri KGM ilanlarının açılması için çağrıda bulundular.

BÜYÜK MAĞDURİYET OLUŞMUŞTUR

Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Bizler; İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi mezunları, inşaat mühendisleri, harita mühendisleri, mimarlar ve teknikerler olarak yaklaşık iki yıla yakındır KGM personel alımını bekliyoruz.

 Düzenli olarak her yıl ilana çıkan ve bizlerin istihdamı noktasında güzide bir kurum olan KGM, 10 Temmuz 2018 tarihli ilanından sonra bir daha personel alımına çıkmamıştır. Bu durum, 2018 yılında kpss’ye giren ama puanını KGM’nin hiçbir ilanında kullanamayan bizler için büyük bir mağduriyet oluşturmuştur”

“KOSKOCA İKİ YIL BOŞA GİDECEK”

“Bir kaç ay sonra ise KPSS’den aldığımız yüksek puanlar geçerliliğini yitirecek, verdiğimiz emekler ve umutla beklediğimiz koskoca iki yıl boşa gidecektir. Sizlerden talebimiz daha fazla mağdur olmamamız; ülkesine hizmet için gerekli eğitimi almış, girdiği sınavda istenilen puana ulaşmış biz gençlerin, bu aldığımız yüksek puanları beklediğimiz KGM ilanında kullanmamızdır. Bizlerin bu talebini duyarlılıkla karşılayacağınızdan şüphemiz yoktur.”