Genel

Kızılay'dan yardım kolisi nasıl alınır? Kızılay yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay 2020 yardım kolisi başvuru formu..

Kızılay, ihtiyaç sahibi olan binlerce vatandaşa, yardım etmeye devam ediyor. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yardımı ulaştırmayı hedefleyen Kızılay’dan nasıl yardım alınır? Yardım başvurusunun detayları nelerdir? Merak edilen tüm detaylar haberimizde mevcut..

KIZILAY’DAN YARDIM KOLİSİ NASIL ALINIR?

Kızılay’ın belirlemiş olduğu 10 milyon ihtiyaç sahibine Kızılay tarafından SMS ile kod gönderilecek. Telefonuna SMS gelen vatandaşlar, yardımlarını Kızılay’ın belirlemiş olduğu zincir marketlerden ürünlerini alabilecekler. Bu şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşın yardımlardan faydalanması amaçlanıyor.

Kızılay'dan yardım kolisi nasıl alınır? Kızılay yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay 2020 yardım kolisi başvuru formu..

KIZILAY YARDIM BAŞVURUSU

Kızılay, Ramazan ayı boyunca, ihtiyaç sahiplerine ” Dertler Paylaştıkça Bitecek Yeter Ki İnan Buna” sloganıyla yola çıktı. Ramazan ayı boyunca 10 milyon vatandaşlara 270 milyonluk yardımın ulaşması hedefleniyor. Kızılay’ın hazırlamış olduğu yardım kampanyası kapsamında 200 bin hijyen paketi ve 350 bin el dezenfektanın ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hedefleniyor.

KIZILAY’A YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kızılay’ın Ramazan ayı boyunca vereceği yardım kapsamında, başvuru yapılmayacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Kızılay tarafından belirlenecek ve kişilere direkt SMS ile bilgilendirme yapılacak.

Bir Yorum

  1. Ben yonca yıkar 3 dane çocuğum var en küçüğü 3 aylık bebeğim var kirada oturuyorum eşim teksilde çalışıyor bandemi olduğunda beri eşim doğru dürüst çalışmıyor bayramdan sonra eşim askere gidecek kiram birmilyar yüz eli faturalirim birikmiş evimde bişey yok Allah için sizden yardım istiyorum