Genel

Korkunç olay! Adresi bulamadığı için darp edilen kargo görevlisi hayatını kaybetti!

19 Ekim’de meydana gelen olayda bir kargo şirketinde görevli olan 40 yaşındaki Mehmet Ali İnin, adresteki eksiklik sebebiyle kargoyu alıcı Tayfun Ş’ye teslim edemedi. Bunun üzerine İnin, alıcı Tayfun Ş’yi telefonla aradı.

SİNİRLENDİ

40 yaşındaki görevli, alıcının paketini kargo şubesine teslim etmek yerine kendisiyle buluşarak teslim edebileceğini belirtti. Ancak alıcı Tayfun ş, kargo görevlisinin adresi bulamamasına sinirlenerek, telefonda şikayette bulunmaya başladı.

Daha sonra alıcı Tayfun Ş ve yanında 2 kişi, araçla birlikte kargo görevlisinin yanına geldi. İddiaya göre Tayfun Ş, sokak ortasında Mehmet Ali İbin’e saldırdı. Kafasına aldığı darbelerden fenalaşan İbin, yere yığıldı.

Korkunç olay! Adresi bulamadığı için darp edilen kargo görevlisi hayatını kaybetti!

HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan İbin’in beyin kaması geçirdiği ve ameliyata alındığı öğrenildi. Hastanedeki yaşam savaşı veren görevlinin hayatını kaybettiği belirtildi.

ALICI TUTUKLANDI

Kargocunun hayatını kaybetmesi gerekçesiyle gözaltına alan Tayfun Ş Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’nde şu ifadeleri kullandı:

“1,5 hafta önce kargocu bizi arayarak, paketi şubeden almamız gerektiğini söyledi. Dükkanımın adresini tarif edip bırakmalarını istedim. Getirmediler. Tekrar kargocu ile görüştüm. Adresin eksik olduğunu söyledi. Ben de yine adresi tarif ettim. Ama kargocu küfürlü konuşmaya başladı. Bir kız arkadaşın, bir sen arıyorsun’ dedi. Bunun üzerine ‘tamam ben geliyorum’ dedim”

“Bunun üzerine aracın yanına giderek şoföre paketinin olduğunu söylediği sırada kargocunun yanına geldiğini anlatan şüpheli Tayfun Ş, “Bana ‘bak kargonun üstünde ne yazıyor. Sen kör müsün?’ dedi. Ben de adresime ilişkin açıklamalar yaptım ama beni itekledi. Agresif davrandı. Kargoyu bana teslim ederken yine elimi itekleyince refleks olarak ben de bir tane vurdum. O da geri çekilince ayağı takıldı ve düştü. Kargo şoförü sara hastası olduğunu söyleyince alıp hastaneye götürdüm”

Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli alıcı Tayfun Ş’nin üzerine atılı suçtan tutuklanmasına karar verdi.