Genel

Korkunç olay! Anne, önce bebeğini 5'inci kattan aşağıya attı, sonra kendi atladı!

Bolu’da şizofreni hastası olan Songül C, 10 aylık bebeğini 5’inci kattan aşağıya attı ve daha sonra da kenti atladı. 2 çocuğunun doğumu sonrasında bir takım sorunlar yaşadığı belirtilen Songül C’nin, tedavi görmesi sonrasında iyileştiği belirtilerek, bebeğiyle yalnız kalmasında herhangi bir sakıncanın olmadığı öğrenildi.

4 AY YOĞUN BAKIMDA

Korkunç olay dün akşam saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. 7 yıllık evli olan Mehmet ve Songül çiftinin 4 ay önce Mudurnu’daki evlerinde çocukları Yaprak 2’nci kattan aşağıya düştü. Yapılan araştırmalar sonucunda, anne Songül C’nin çocuğu pencerenin yanına oturttuğu ve Yaprak’ın bu sebeple düştüğü öğrenildi. Bu süreç içerisinde Yaprak, 4 ay boyunca yoğun bakımda kaldı.

Korkunç olay! Anne, önce bebeğini 5'inci kattan aşağıya attı, sonra kendi atladı!

ŞİZOFRENİ TANISI KONULDU

İlk çocuğunu dünyaya getiren Songül C, bir takım psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Tedavi gören anne, bir süre çocuğuna yaklaştırılmadı. Bu dönemde çocukla baba Mehmet C ve diğer akrabalar ilgilendi. 2 ay boyunca Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 ay boyunca tedavi gördü.

BETON ZEMİNE ÇAKILDILAR

Hastanedeki tedavi sürecini tamamlayan Songül C, bir önceki gün taburcu oldu. Çift, Bolu merkezde bir akrabalarının yanında kaldı. Çift ve İbrahim K ailesi ile balkonda oturdukları sırada, Songül C, çocuğunun yanına gitmek istediğini belirterek yanlarından ayrıldı. Çocuğunu yataktan alıp evin diğer balkonuna anne, ilk önce çocuğunu beton zemine attı, daha sonra da kendini boşluğa bıraktı. Bebeği ve anneyi yerde gören çevredeki vatandaşlar, ekiplere haber verdi. 112 Acil ekipleri yaptıkları müdahale sonrasında anne ve bebeği İzzet Baysal Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Ancak orada da yapılan tüm müdahalelere rağmen anne kız kurtarılamadı.